Soft summer pink

Hoi iedereen,

Vandaag heb ik mijn tweede look in foto’s voor jullie. Eén van mijn absolute lievelingskleuren is zacht oud roze. Normaal ben ik geen enorme fan van blazers maar dit zacht roze exemplaar van Supertrash heeft mijn hart toch gestolen. Ik heb deze vandaag gecombineerd met een sjaaltje, roze gouden juweeltjes en leuke sneakers met gouden en zilveren spetters.

Benieuwd, kijk dan snel onderaan de foto’s voor alle details.

soft roze (1) ok

soft roze (2) ok

 

soft roze (4) ok

soft roze (5) ok ok

soft roze (6) ok

soft roze (7) ok

soft roze (8) ok

soft roze (9) ok

soft roze (10) ok

soft roze (11) ok

Blazer: Supertrash

Bloesje: H&M

Broek: J Brand

Oorbellen: Inge accessori

Sjaaltje: Delvaux

Ketting: H&M

Armband: The Rubz

Fijne armbandjes: Twice as nice

Ring: vanop vakantie in Griekenland

Handtas: Furla

Schoenen: Svnty

xx Caroline

Geef een reactie

5 Reacties

  1. mei 5, 2016 / 12:13 pm

    Oh zo mooi! Ik vind je ketting en zonnebril super leuk!

  2. mei 9, 2016 / 12:38 pm

    Knappe Bie met goede smaak maar da wist ik al………………….X

%d bloggers liken dit: