7 redenen waarom ik een body mist verkies boven parfum

Hallo Allemaal,

Persoonlijk ben ik niet zo gek op parfum’s. Ik word er niet wild van als ik de enorme keuze en nieuwigheden zie in de parfumerie. Waar ik wel helemaal extatisch van word is make-up, maar dat terzijde. Natuurlijk ruik ik graag lekker fris en houd ik wel van bepaalde zoete en exotische geurtjes. Zijn er onder jullie meiden die mij begrijpen? Ik probeer jullie te overtuigen van de voordelen van een Body mist.

 • Een body mist komt doorgaans in een grote verpakking tegen een lagere prijs dan een parfum. Dus dat is goed voor je budget.
 • Een body mist is enorm verfrissend en kan je gerust op warme dagen of na het sporten sprayen op je hele lichaam.
 • Een body mist bevat heel wat minder alcohol en meer water waardoor je hem gerust op je huid sprayen. Een parfum kan onder invloed van de zon voor lelijke pigmentvlekken zorgen.
 • Je kan met een body mist gerust sprayen over je hele lichaam, zo heb je precies net door een geweldig ruikende nevel gewandeld.
 • De geur van een body mist is nooit te overweldigend. Zelf houd ik niet zo van de te sterke geur die een eau de parfum soms kan hebben.
 • Ze komen in super mooie verpakkingen en in alle frisse geuren.
 • Je kan ze vaak kopen in kledingwinkels zoals Victoria’s Secret en Hollister.

Voor sommigen onder jullie zal het enige nadeel zijn dat een body mist niet zo’n sterke geur heeft als een parfum en dus minder lang meegaat. Maar voor mij is dit dus net het grootste voordeel. Als jullie er ook zo over denken zijn jullie dus niet alleen!

Wat is jullie favoriete parfum waarmee je mij misschien kan overtuigen meer parfum te dragen?

Xx Caroline

 

Geef een reactie

6 Reacties

 1. mei 13, 2016 / 2:10 pm

  Ik heb het nog nooit uitgetest omdat ik nooit een geur vond dat mij erg aantrok. Welke gebruik jij?

  • mei 13, 2016 / 2:25 pm

   Ik gebruik graag de Pink van Victoria’s secret, de Sunkissed met coconut water and sunny Vanilla. Maar ik heb er wel meerdere 🙂

 2. mei 15, 2016 / 11:41 am

  Ik geef toch de voorkeur aan parfum. 1 keer ’s ochtends aanbrengen en ik ben klaar voor de rest van de dag. Gelukkig is er voor ieders smaak wat te vinden.

 3. roset
  mei 30, 2016 / 3:05 pm

  ik denk eraan ook over te schakelen op n bodymist… voor n speciale gelegenheid zou ik n andere gebruiken dan overdag…maar ik ben er ook nog niet uit welke geur!

%d bloggers liken dit: