Glinsters en metallic toch sportief combineren

Hallo Iedereen,

Ik heb voor jullie een nieuwe outfitpost. Hier combineer ik weer een paar van mijn lievelingskleuren, blauw en zilver. Blauw is echt een constante in mijn kledingkast. Hoe feller het blauw hoe beter. Het is ook echt een basiskleur die overal bij past. Vandaag heb ik deze sportieve look toch opgefrist met opvallende items zoals een zilveren top, een felle clutch met stenen en metalic sneakers.

Onderaan de foto’s vind je alle details van de kleding en accesoires.

blauw 1

blauw 2

blauw 5

blauw 6

blauw 8

blauw 3

blauw 4

blauw 7

blauw 9

blauw 10

blauw 11

Bomber: Costes (nl)

Top: Liu Jo

Jeans: J Brand

Oorbellen: Chanel

Ring: Kenzo

Clutch: TopShop

Horloge: Cartier (familiestuk)

Schoenen: Svnty

xx Caroline

 

Geef een reactie

4 Reacties

  1. mei 21, 2016 / 2:30 pm

    Oh wauw, echt een super mooi outfit! Hoeveel hebben die schoenen gekost?

%d bloggers liken dit: