Bold glitter make-up

Hoi Iedereen,

In een vroegere blogpost Hier bekijken heb ik reeds geëxperimenteerd met Glitter tranen. Vandaag ga ik een stapje verder en maak ik deze look nog opvallender en meer festival-proof. Ik geef ook een review over de Clinique City Block spf 40 en de Clinique Even Better Foundation. Ik gebruik ook voor het eerst lipproducten van Mac, het pro longwear lippencil in ‘staunchly stylish’ en de lustre lipstick in ‘Hug Me’.

Deze diashow vereist JavaScript.

Benieuwd hoe ik het heb aangebracht, kijk dan hier naar mijn video.

Gebruikte producten:

 • Clinique city block spf 40
 • Clinique even better foundation n5 neutral
 • Estee Lauder Maximum cover 2C5
 • Estee Lauder double wear concealer
 • Hourglass ambient lighting powder in ‘Dim’
 • ArtDeco blush 33
 • Clarins blush prodige
 • Morphe 35N palette
 • Sothys Glitter
 • Pronails Glitter
 • Urban Decay make-up setting spray
 • ArtDeco long lasting liquid liner
 • Sisley So Curl Mascara
 • Mac pro longwear lippencil staunchly stylish
 • Mac lustre lipstick ‘Hug Me’

xx Caroline

Geef een reactie

4 Reacties

 1. mei 27, 2016 / 11:16 am

  Ik hou er van hoe jij zo durft te experimenteren met make-up. Super mooie look! Keep up the good work <3

%d bloggers liken dit: