Wat is het verschil tussen een bronzing poeder en één om te contouren?

Hoi Iedereen,

Ik heb overlaatst een make-up tutorial gemaakt blog lees je hier met de nieuwe bronzing poeders van ArtDeco. In deze video konden jullie zien hoe ik het bronzing poeder aanbracht over mijn gelaat. Maar wat is nu het verschil tussen een bronzing poeder en een poeder om je gelaat mee te contouren.

Ten eerste is het een persoonlijke voorkeur natuurlijk. Bij het contouren van je gelaat ga je in je gelaat schaduwen aanbrengen op bepaalde plaatsen om zo meer diepte aan te brengen. Je kan je gezicht optisch versmallen en je jukbeenderen beter doen uitkomen. Je kan je neus versmallen en je voorhoofd verkleinen. Plekken die je donkerder maakt laat je optisch minder opvallen en verkleinen zo. Je gebruikt hiervoor een vrij kleine make-up borstel waarmee je precies kan werken en gedetailleerd contourpoeder kan aanbrengen. Gebruik een mat poeder dat eerder een taupe-grijze ondertoon heeft dan een oranje gouden ondertoon.

Bronzen doe je als je je gelaat een zomerse gloed wil geven. Gebruik een losse poeder borstel en ga zacht over je gelaat in een 3-vorm. Vermijd het midden van je gelaat omdat dit steeds opgelicht moet blijven voor een frisse uitstraling. Een bronzing poeder mag gerust glans bevatten en mag een gouden tint hebben voor dat zonnige effect.

blog begin

Nadat je hebt gecontourd, kan je gerust nog een bronzing poeder aanbrengen. Het is hoe jij het verkiest!

Over het algemeen contour ik vaker dan dat ik brons omdat ik vind dat ik een vrij bleke huid heb om een ‘all over’ zonnegloed aan te brengen. Gouden tinten staan mij ook niet zo goed daarom verkies ik vaker voor taupe kleuren.

Welke bronzer kunnen jullie mij aanraden?

xx Caroline

 

 

 

 

 

Geef een reactie

3 Reacties

  1. augustus 6, 2016 / 11:26 pm

    Hey Caroline,
    toffe blog heb je. Heb mij gelijk ingeschreven :). Ik gebruik zelf de Les Beiges Compactpoeder Bell Mine Nr. 50 van Chanel om te contouren, gezien de kleur niet te warm is. Ik heb ook gehoord dat de Soleil Tan de Chanel ook zeer goed is, als je het meer voor een crème contour hebt.

    groetjes,
    Sarah

%d bloggers liken dit: