7 mode trends voor aankomende zomer 2016

Hoi Iedereen,

Vandaag heb ik weer een ‘mode trends’ blogpost voor jullie. In mijn vorige blogpost, die je hier kan teruglezen, zagen we al 6 nieuwe trends passeren, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Laat de zomer maar komen! Alle voorgestelde items kan kan je terugvinden op de website Asos.com

Off the shoulder

Deze superfrisse en zomerse trend mag niet ontbreken in kledingkast deze zomer. Ga voor streepjes, kleur en franjes!

collage off shoulder

Cold shoulder

Een variant van ‘Off the shoulder’ is deze ‘Cold shoulder’ Deze trend is er ook weer ééntje van de late jaren ’90. Zoals je ziet kan je hem sportief maar ook heel chique stylen.

collage cold shoulder

Tassels

Tassels of franjes, zijn eigenlijk al een tijdje in de mode nu. Maar deze zomer zien we ze in alle kledingstukken terugkomen.

collage tassel

Choker

De choker is één van mijn favorieten van de jaren ’90 die terugkomt. Een nieuwe variant op de aanpassende halsketting is nu de bijpassende halsband aan een jurk of blouse.

collage choker

Platform schoenen

Teva is uitgekomen met een hippere variant van de Teva sandaal, net als zovele andere merken deze zomer. Deze trend is super handig voor de festivals deze zomer. Je vindt de platvorm terug zowel bij sandalen als bij gesloten schoenen.

collage platform

Bomberjack

Dit is de voor mij absolute vervanger van de klassieke blazer. Een Bomber jack kan je sportief en heel elegant combineren en je kan eindeloos veel kleurtjes verzamelen.

collage bomber

Mesh

Mesh, doorschijnende kledingstukken zijn ook al een tijdje in. Ik ben absoluut fan van sportswear met geïntegreerde mesh.Wil je het subtiel houden kies je bijvoorbeeld voor een detail aan de halslijn.

collage mesh

Wat is jullie favoriete mode item van dit moment?

xx Caroline

 

Geef een reactie

2 Reacties

%d bloggers liken dit: