Mac brush cleanser

Dag Iedereen,

Onlangs heb ik voor de eerste keer de Mac Brush cleanser gekocht. Ik had al van velen gehoord dat deze je borstels erg goed proper krijgt, beter dan andere merken. Ik heb deze brush cleanser nu éénmaal gebruikt en ik ben helemaal overtuigd van de kracht van dit product. Ik ga er vandaag een volledige blogpost aan weiden omdat dit product dit verdient!

De Mac brush cleanser komt in een flesje van 235 ml en vermeld dat je het product op je vochtige make-up bortsels moet aanbrengen en deze dan grondig moet proper wrijven. Nadien best even naspoelen met water om het product te verwijderen. Ik gebruik liefst keukenrol om de borstels in proper te wrijven omdat keukenrol meer textuur heeft dan zeg maar tissues.

Zelfs mijn Real Techniques Expert Face Brush krijgt hij makkelijk schoon! Dat ik dit product niet eerder leerde kennen… Ik gebruik een brush cleanser graag regelmatig nadat ik donkere of felle kleuren heb gebruikt zodat mijn borstels terug proper zijn voor andere kleuren. Natuurlijk moet je regelmatig (+- 1/14 dagen) je borstel ook grondiger uitwassen met bijvoorbeeld een babyshampoo.

Ik toon jullie hieronder enkele foto’s van het resultaat. De bovenste foto geeft weer hoeveel product ik had opgebruikt nadat ik al mijn bortsels had uitgewassen (+-30 borstels).

mac brush cleaner (6) blog

mac brush cleaner (9) blog

mac brush cleaner (10) blog

mac brush cleaner (11) blog

Hebben jullie deze Brush Cleanser reeds gebruikt?

xx Caroline

Geef een reactie

2 Reacties

  1. juni 18, 2016 / 11:32 am

    Leuk om te lezen dat deze goed werkt! Ik ben al een tijdje op zoek naar een deftige brush cleanser maar tot nu toe nog niet gevonden. Is de bovenkant gewoon open of is het een spray? 🙂 x

    • juni 18, 2016 / 11:38 am

      Hoi, de bovenkant is een drukklepje. Ik doe dan een beetje product op een keukenrol en wrijf dan goed mijn borstels schoon. (y)

%d bloggers liken dit: