Opening NYX in Gent

Hallo iedereen,

Vandaag mag ik jullie eindelijk het persbericht over de opening van de nieuwe NYX Store in Gent doorgeven. Jammer genoeg kan ik volgende week nog niet langsgaan omdat ik een weekje in Barcelona ben. Ik zal dus de opening met pijn  in mijn hart missen. Hopelijk kunnen jullie gaan want er zijn toch een aantal mooie cadeautjes voor de eerste klanten!

Persbericht Nyx

HET AVONTUUR BEGINT!

Na vele maanden wachten mogen we u eindelijk de opening aankondigen van de allereerste NYX Professional Makeup winkel in België, op donderdag 23 juni om 10u! Voor zijn lancering heeft NYX Professional Makeup gekozen voor een oppervlakte van 100m² in de jonge en dynamische stad Gent. De boetiek op de Langemunt 60 heeft heel wat verrassingen in petto voor makeupfans. Zij zullen er niet alleen kunnen kiezen uit 1.800 producten maar kunnen er ook technieken als contouring en strobing uitproberen dankzij de hulp van de aanwezige schoonheidsconsulentes. Wie dat wil, kan zelfs rechtstreeks de schermen in de boetiek opvrolijken met foto’s van zijn of haar sociale media.

CADEAUS VOOR DE EERSTE KLANTEN ONTMOET UW FAVORIETE BEROEMDHEDEN!

Twee beroemde gasten komen naar de opening voor een uitzonderlijke meet&greet met hun fans! Audrey Marshmaloo (@audmarshmaloo) en Joy Anna Thielemans (@joythielemans) zullen op donderdag 23 juni vanaf 16u aanwezig zijn!

De 250 eerste klanten ontvangen een roze lip pouch van het merk om al hun make-up essentials te vervoeren. En daar blijft het niet bij! Bij elke aankoop van meer dan € 70 wordt een gratis mini train case aangeboden!*

ADRES VAN DE WINKEL − 60 LANGEMUNT, 9000 GENT

Web : www.nyxcosmetics.be

Instagram : www.instagram.com/nyxcosmetics_be

Facebook: www.facebook.com/NyxCosmeticsBelgium

 

Geef een reactie

1 Reactie

%d bloggers liken dit: