Reizen met enkel handbagage (What’s in my beautybag?)

Hoi Iedereen,

Ik vertrek deze week voor 5 dagen naar Barcelona! Ik kijk super uit naar dit mid-weekje met twee vriendinnen, zon, zee, cultuur, shoppen, lekker eten,… Mijn vriendinnen wilden supergraag reizen met enkel handbagage. Dit heeft als voordeel dat de vlucht goedkoper is en dat je tijd wint! In eerste instantie moest ik even slikken. Maar ik had een paar maanden tijd om reisverpakkingen te verzamelen en na te denken hoe ik zo optimaal mogelijk mijn koffer kon inladen. Voor een vlucht met enkel handbagage mag je slechts kleine flesjes vloeibare producten meenemen van maximum 100ml per stuk met een totaal van 1 liter.

Ben je benieuwd wat ik meeneem voor deze trip? Kijk dan snel naar mijn video onderaan. Ik laat alle producten zien en vertel je waarom ik deze zo noodzakelijk vind voor een citytrip naar de zon.

Besproken producten:

 • Sothys Nettoyant du matin
 • Sothys Eau micellair
 • Sothys creme grade 2
 • Clinique city block Spf 40
 • Sothys active contour oogcreme
 • Sensodyne tandpasta
 • Dior J’adore parfum
 • Sothys stalen: perfecteur de teint primer, after sun gelaat, spf 50

Besproken make-up:

 • Estee Lauder Double Wear foundation 3N1
 • Hourglass Ambient lighting powder ‘Dim’
 • Nyx Baked blush
 • ArtDeco Eye brow designer 3
 • Estee Lauder Pure color black kajal
 • Urban Decay shadow box eyeshadow palette
 • Mac lustre lipstick ‘Hug me’
 • Bobbi brown lip pencil

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: