Festival Look Collab

Hallo Iedereen,

Vandaag heb ik nog eens een collab met 4 andere vlaamse beauty youtubers. Elk van ons heeft een filmpje gemaakt met een mooie festival proof look. Dit kan make-up, haar en een gepaste outfit omvatten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik heb gekozen voor deze look omdat ik het super eenvoudig vind om met een oog- of lippen potlood bolletjes en strepen te tekenen. Iedereen kan op deze manier voor een festival zijn make-up pimpen. Gebruik wel waterproof producten. Je kan de stippen ook vervangen door bijvoorbeeld diamantjes. De ombré wenkbrauw vind ik zelf heel erg mooi en wou ik al lang eens uitproberen. Het was mijn eerste poging en ik vind het resultaat zelf zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar.

In onderstaande video geef ik je aan het einde ook 3 tips voor je haar! Kijk je mee?

Gebruikte producten:

  • Morphe Palette 35N
  • Make-up geek foiled eyeshadow
  • 2BE Kajal kohl eye pencil 101
  • Artdeco long lasting liquid liner
  • Mac Fluidline ‘Royal wink’
  • Nyx Baked blush ‘Chiffon’
  • 2Be eyeliner longwear waterproof white 10
  • 2Be Kajal kohl eye pencil 502
  • Nyx Soft matte lip cream
  • Sisley Socurl mascara

Hier kunnen jullie de filmpjes van de andere ladies bekijken:

Sofie

Nicky

An

Sylvie

xx Caroline

Geef een reactie

2 Reacties

%d bloggers liken dit: