Beauty Shoplog (Piz Buin, Too Faced, Talika,…)

Hoi Iedereen,

Ik heb een aantal nieuwe make-up en beauty producten aangekregen voor mijn tripje naar Barcelona, en ik heb daar in Sephora ook een paar spulletjes gekocht. Ik geef jullie in onderstaande video eerste indruk over deze producten, maar er komt zoieso nog een aparte blogpost voor elk van deze nadat ik deze een paar weken heb gebruikt en dus een goede review kan geven.

Wimperextensions

In de video geef ik ook mijn idee over het gebruik van wimperextensions. Ik heb deze net voor Barcelona laten plaatsen maar ik heb door dat dit voor mij niet de beste keuze is. Ik maquilleer mij dagelijks waardoor er steeds een poederwaas van oogschaduw achterblijft op mijn wimpers en deze zo heel stoffig lijken. Je kan ze dan ook niet erg goed reinigen want je mag geen producten op oliebasis gebruiken. Ik gebruik deze dagen dus enkel micellair water om mij te démaquilleren maar ik krijg restjes zo moeilijk weg en er komen toch telkens wimpers mee. Na één week ben ik aan één oog toch zeker de helft verloren. Kijk even naar mijn filmpje voor de beelden.

Conclusie: Wimperextensions zijn heel mooi wanneer je een naturelle persoon bent en je niet dagelijks maquilleert. Zo is het heel gemakkelijk dat je fris opstaat met een wakkere blik.

Wat denken jullie ervan? Valt het op dat ze stoffig zijn?

Besproken producten:

 • Piz Buin: allergy sun sensitive 50+, moisturizing sun lotion 20, after sun intensifying lotion with tanimel
 • Phytodess Symbio sun Mallow shampoo & Shea mask
 • Urban Decay Naked skin concealer ‘Licht neutral’
 • ArtDeco longwear concealer waterproof 14 soft ivory
 • Too Faced – Born this way foundation ‘light beige’ YOUTUBE MADE ME BUY IT
 • Talika photo-hydra night
 • Talika Lash conditioning cleanser
 • Talika The legendary gel for eyelash growth
 • Galénic Secret d’excellence The cream
 • Galénic Cell capital serum
 • Garancia Emulsion de jour anti age
 • Garancia  soin de teint transparant (clear complexion treatment)
 • Glamglow Youthmud

Nota Vente Exclusive

Ik heb een slechte ervaring gehad met mijn bestelling van Piz Buin Producten via Vente Exclusive. Ik heb dit kort besproken in mijn video maar het kwam erop neer dat deze geleverd waren op mijn oude adres, waarvoor ik de fout bij mij leg want ik heb dit duidelijk niet voldoende gecontroleerd. Ik heb contact opgenomen met de vrouw die op mijn oude adres woont en zij beweert niets te hebben ontvangen.Toen ik navroeg waar het pakje geleverd werd en wie het aftekende, meldde Vente Exclusive mij dat de post niet verplicht is pakketjes onder de €250 te laten aftekenen. Dus zij hadden nergens een bewijs waar het was afgeleverd. Dus het was het woord van de post tegen dat van mij. Ik heb uiteraard de algemene voorwaarden nagelezen op hun website en daar staat duidelijk

“De levering wordt aangeboden aan de Klant of aan elke andere persoon die aanwezig is op het leveradres en die beschikt over een volmacht om het pakket in ontvangst te nemen. Als niemand het pakket in ontvangst kan nemen op het moment dat het aangeboden wordt, zal door de transporteur een bericht nagelaten worden in de brievenbus met daarop de naam en de contactgegevens van de transporteur.”

Jammer genoeg heeft de postbode dit niet zo uitgevoerd.

Na weken mailverkeer en een onderzoek bij de post heeft Vente Exclusive mij de producten opnieuw toegestuurd omdat het een uitzonderlijke situatie was. Jammer dat dit zo’n 5-tal weken heeft geduurd. Let dus op wanneer je pakjes laat leveren door Vente Exclusive als je niet thuis bent want wie weet bij wie ze worden afgeleverd…

xx Caroline

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: