Alter Ego – Makeup Challenge

 

 

Hallo Iedereen,

Ik heb deze Challenge overgenomen van Stefania C, hier kunnen jullie haar originele video bekijken.

Deze challenge komt erop neer dat je moet proberen je vooroordelen over iemand op te bergen. Een eerste indruk kan veranderen als je iemand beter hebt leren kennen. Je kan niemand in hokjes plaatsen want iedereen heeft wel meerdere en uiteenlopende karaktereigenschappen.

Vandaag maak ik mij ook op met twee gezichten, twee versies van mezelf. Eigenlijk zou ik er nog meerdere kunnen laten zien. Dit geeft ook de kracht van make-up weer. Met make-up kan je ervoor zorgen dat mensen een andere eerste indruk van je krijgen. Ikzelf gebruik die kracht regelmatig door mijn make-up steeds aan te passen aan de situatie of gelegenheid.

Ik heb gekozen voor volgende twee looks:

90’s smokey make-up: Ik heb de ’90 nog behoorlijk goed meegemaakt en ben zo blij dat de 90’s mode de laatste jaren helemaal terug is in een nieuw jasje! Deze look draag ik graag als ik uitga naar een concert, rock festival, scouts-tentfuif of gewoon een avond met de vrienden van mijn vriend. In mijn hoofd wordt deze make-up look beter gewaardeerd door mannen omdat ze me dan niet zo girly girly beschouwen.

Girly Blue make-up: Ik denk dat anderen mij voornamelijk zien als een girly girl die niet graag sport of zich niet graag vuil maakt. En om nu net geen roze oogschaduw te gebruiken, gebruik ik enorm graag fel blauwe oogschaduw. Ik denk dat ik in deze look het meeste mezelf ben en ik krijg heel erg vaak complimenten van vriendinnen als ik deze blauwe kleur combineer met mijn bruine ogen. Dit is een typische make-up voor een meisjesavond, een baby-borrel of een zomers aperitief.

Het laatste jaar ben ik veel sportiever en voel ik me beter over mijn huid waardoor ik ook regelmatig minder make-up draag. Bijvoorbeeld tijdens het sporten of het werken ben ik natuurlijk minder fel gemaquillerd. Alhoewel, als er een tennisles volgt na een namiddagje youtuben 😉

Hier kunnen jullie mijn versie van de Challenge bekijken.

Gebruikte makeup producten:

 • Sothys Perfecteur de teint primer
 • Estee lauder double wear 3N1
 • Mac pro longwear concealer NW20
 • ArtDeco Fixing powder
 • Guerling So volume mascara
 • Morphe 35N eyeshadow palette
 • Estee Lauder intense kajal eyeliner black
 • Anastasia dipbrow pomade Medium brown
 • Nyx ombre blush ‘Mauve me’
 • maybelline super stay 24 soft taupe
 • Hourglass ambient lighting powder dim light
 • Makeup geek foiled eyeshadows
 • ArtDeco long lasting liquid liner in blue
 • Eyelure brow pencil n30 blonde
 • Nyx baked blush in chiffon & spanish rose
 • Sephora baked sculpting trio highlighter
 • Dior rouge ‘Mazette’

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: