Wat is de kracht van Ampoulles

Hallo allemaal,

Ampoulles bestaan al enorm lang, het is echt een klassieker die momenteel weer vaker wordt uitgebracht. Een ampoulle is een super geconcentreerd serum die in een unidosis verpakt zit. Zo kan je makkelijk een verzorgingskuur aan je huid geven. Na het reinigen van je gelaat masseer je ’s avonds 1 ampoulle goed in en nadien gebruik je je nachtcrème. De ampoulle bevat zoveel werkzame ingrediënten dat het een echte thuisverzorging is voor je huid. Je kan een kuur doen op een tijdstip dat je huid in slechtere conditie is en er nood aan heeft maar je kan ook preventief een kuur doen bijvoorbeeld voor een groot feest of voor een reis.

Sothys heeft bijvoorbeeld de ‘Ampoulles Essentielles’. Deze ampoulles zijn er in vier varianten voor verschillende huidkwaaltjes.

  • Ampoulles essentielles hydratantes: hydraterende ampoulles voor de gedeshydrateerde huid die droogtelijntjes vertoont.
  • Ampoulles essentielles oxygénantes: energie- en zuurstofgevende ampoulles voor een stralende teint.
  • Ampoulles essentielles lumière: ophelderende ampoulles voor een vale teint en/of pigmentatiestoornissen.
  • Ampoulles essentielles anti-age: anti-ageing ampoulles voor een stevigere en jongere huid.

De kuur van Sothys bevat 7 ampoulles voor € 38.

 

Estee Lauder heeft ook net nieuwe ampoullen in hun gamma.

 

De NIEUWE Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules worden per potje van 60 ampullen verkocht en zijn geschikt voor alle huidtypes. Ze zorgen voor een razendsnel herstel van de gestresste huid. Ze zijn vanaf 18 juli 2016 exclusief verkrijgbaar aan de Estée Lauder-counters van Galeria INNO (Nieuwstraat, Louise & Woluwe) en online op www.esteelauder.be.

Aanbevolen verkoopprijs:  Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules   € 144,82

In een doosje zitten 60 ampoulles dus goed voor 4 kuren.

Gebruiken jullie soms ampoulles zoals deze? En welke kan je aanbevelen?

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: