Favoriete Nyx make-up producten

Hoi Iedereen,

Ongeveer een half jaar geleden heb ik kennis gemaakt met de producten van Nyx omdat ik een pakketje had gewonnen via een Instagram wedstrijd, een tijdje later heb ik een aantal producten kunnen aankopen op de Esthetica beurs en vorige week ben ik eindelijk een bezoekje gaan brengen aan de nieuwe Nyx store in Gent.

In de video hier vertel ik welke producten ik heb en welke ik de beste en de minst goede vind. Onderaan kunnen jullie de geschreven versie van mijn reviews lezen.

Besproken producten:

 • Soft matte lip cream
  • Zurich, Cannes, Ibiza, Monte Carlo Havana & Vancouver
 • Butter gloss in Cupcake
 • Full Throttle lipstick in 03
 • Baked blush
  • Chiffon & Spanish rose
 • Ombre blush in 04 Mauve me
 • Face and body glitter
 • Mosaic powder highlighter
 • Dream catcher palette ‘Stormy skies’
 • Single eyeshadow
 • The curve eyeliner
 • Angel veil skin perfecting primer

In mijn video heb ik niet alle producten laten zien. Ik ben jammer genoeg de ‘Face and body glitter’ vergeten te benoemen. Ik heb deze in een leuke, felle paarse kleur en ben er best tevreden van. Ik heb deze gebruikt op Tomorrowland en vastgezet met de Urban Decay make-up setting spray.

Een paar productjes waren al verhuisd naar diep achteraan mijn make-up kastje omdat ik ze niet erg goed vond. Bijvoorbeeld het Dream catcher palette vind ik van kwaliteit absoluut niet hoogwaardig genoeg. De oogschaduw geeft niet veel kleur af, voelt droog en poedert erg. De twee losse oogschaduwen daarentegen zijn super goed, de textuur is vetter waardoor deze meer kleur afgeeft. Maar de twee kleuren die ik had gewonnen en die jullie op volgende foto kunnen zien zijn absoluut geen kleuren voor mij en daarom heb ik de oogschaduw weggegeven. De Angel veil primer heb ik ook weggegeven omdat ik deze qua kwaliteit en houdbaarheid niet geschikt vind voor mijn vette huid. Er zijn betere primers om mijn make-up de hele dag te houden.

nyx (2) blog

nyx (4) blog

Van de lipproducten en de blushes van Nyx ben ik wel super tevreden. Voornamelijk de lichte kleuren van de ‘Soft matte lip cream’ zijn heel erg mooi dekkend en zijn super lang houdbaar. De donkerdere kleuren vragen iets meer moeite om egaal aan te brengen.

Tip: Breng 1 laagje dun aan en laat dit volledig opdrogen alvorens een tweede laagje aan te brengen. pas na twee lagen is de kleur mooi egaal.

De Butter gloss en de Full Throttle lipstick zijn leuke producten ter afwisseling maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de Soft matte lipcream omwille van hun textuur, houdbaarheid en matte finish.

De Baked blush is een topproduct vind ik. De kleur Chiffon kan je ook als bronzer of contour kleur gebruiken en de kleur Spanish rose is een frissere kleur voor op de appeltjes van je wangen.

De ombre blush in de kleur ‘Mauve me’ is een prachtige koele blush/contour kleur <3 Ik heb hem na het maken van mijn youtube video echt elke dag gebruikt en ik vind hem fantastisch, waarschijnlijk nog beter dan de Baked blushes omdat ik goed met de kleuren kan spelen en ze geven een super mooie glanzende finish!

xx Caroline

nyx nieuw (3) blog

nyx nieuw (4) blog

nyx nieuw (5) blog

nyx nieuw (6) blog

nyx nieuw (7) blog

 

Geef een reactie

2 Reacties

%d bloggers liken dit: