Talika review

Hoi Iedereen,

Een tijdje geleden heb ik een paar producten van Talika leren kennen. Ik heb ze nu een paar weken gebruikt en nu heb ik een goed beeld over de kwaliteit en de doeltreffendheid van de producten.

Démaquillant soin des cils is een hele zachte crème oogontsmincker. De textuur is heel zacht en heeft een leuke blauwe kleur. Er wordt aangeraden twee pompjes op een watje te doen en zo zacht je oogmake-up te verwijderen. Persoonlijk vind ik dit dan te droog om over je ogen te wrijven. Ik gebruik eigenlijk enkel graag een pure amandelolie om mijn oogmake-up te verwijderen. Met amandelolie heb ik slechts 1 watje nodig voor beide ogen in maximaal 10 seconden tijd. Met de Talika oogontsmincker maak ik liefst eerst mijn watje nat en doe er dan twee pompjes product op. Dit product is wel erg verzorgend voor de wimpers. Vele mensen kunnen olie niet verdragen aan hun ogen en dan is deze zeker een heel erg goed alternatief.

Score: 6/10

Lipocils expert, the legendary gel for eyelash growth. Ten allereerste vond ik nergens op de verpakking terug hoe en hoevaak je dit product moet gebruiken om resultaten te bekomen. Op de website staat wel vermeld dat je het product na je reiniging 2x per dag op de wimpers moet aanbrengen. Ik vraag me nog af of je het dan ’s ochtends gewoon onder je mascara mag aanbrengen? Dat heb ik dus de eerste week niet gedaan, de volgende weken wel. De eyelash gel heeft een gemakkelijk borsteltje, je brengt eerst het product aan op je wimpers met het sponsje bovenaan en dan verdeel je het product met het borsteltje. De binnenooghoeken kan je moeilijk kammen omdat het sponsje dan in de weg zit. Maar Absoluut een pluspunt voor de verpakking en uiterlijk van dit product!

Ik heb nog nooit een vergelijkbaar product gebruikt dat belooft de wimpers langer, donkerder en krullender te maken dus ik kan niet vergelijken en vandaar geef ik dit product een score van 8/10 omdat het een goed en degelijk product is. Mijn wimpers zien er gevoed uit en onderaan merk ik dat ze iets donkerder en opvallender zijn.

Photo hydra night is een nachtverzorging die de huid heel erg goed gaat hydrateren op basis van hyaluronzuur en mangoboter. De textuur van dit product is vrij licht maar hij bevat toch oliën waardoor ik erg benieuwd was of deze ook geschikt is voor mijn vettere huid. En inderdaad, van dit soort texturen hou ik. De textuur is niet te zwaar maar bevat toch de noodzakelijke ingrediënten om langdurig te hydrateren. Mijn huid voelt niet trekkerig aan met deze crème.

Score: 7/10Over het algemeen geef ik Talika een dikke pluim voor hun innovativiteit en mooie verpakkingen.

Alle producten zijn beschikbaar in de apothekers en parafarmacies.

  • Démaquillant soin des cils 120ml: €22,90
  • Talika Lipocils Expert 10ml: €39,90
  • Talika Photo Hydra Night 50 ml : €49,00

blog 1

blog 2

Ik heb net een nieuwe mail ontvangen van Talika met hun allernieuwste producten. Naar dit S.O.S wenkbrauwen potlood ben ik enorm benieuwd. Het is een corrigerend make-up product en wenkbrauw serum in één.

Liposourcils Ink – € 22,90

Dit is de 1ste verzorgende & make-up stift om de wenkbrauwen te doen groeien.

Tegelijk: een groeibevorderend serum

+ een regenerende verzorging

+ een corrigerende make-up

talika

Heb jij ooit al eens een wimper- of wenkbrauw serum uitgeprobeerd?

xx Caroline

Geef een reactie

1 Reactie

  1. augustus 20, 2016 / 6:02 pm

    Ik wil die wenkbrauw serum wel eens proberen! Dat kende ik nog niet.

%d bloggers liken dit: