L’Oréal Accord Parfait Foundation & poeder

Hallo Iedereen,

Ik had een nieuw neutraal poeder nodig om mijn foundation mee vast te zetten en ik wou er eens één proberen dat niet al te duur is omdat poeder er heel erg snel doorgaat bij mij. Ik heb gekozen voor het L’oréal Accord Parfait poeder omdat ik ook de foundation van dit gamma heb. Het poeder heeft dezelfde kleuraanwijzing dan de foundation waardoor mijn keuze snel gemaakt was.

Lo blog 6

De foundation ‘Accord Parfait’ belooft perfect te matchen met de kleur en textuur van de huid, voor een perfect egale huid zonder maskereffect.

Ik vind deze foundation de beste foundation die ik reeds heb geprobeerd vanuit de supermarkt/drogisterij. De textuur is enorm zacht, niet te droog en ook niet te vloeibaar. Hij geeft een perfect mooie dekking en camoufleert mijn oneffenheden heel erg goed. Ik vind hem ook erg geschikt voor mijn gemengd vette huid omdat deze lang houdbaar is en met poeder niet te snel blinkt.

Dekking: 8/10

Houdbaarheid: 8/10

Prijs: € 15,99

Het poeder ‘Accord Parfait’ belooft een egale, fluweelzachte finish die perfect is afgestemd op je huid.

Ik heb dit poeder gekozen omdat het vankleur perfect bij mijn huid past. Ik vind het een goed poeder maar niet fantastisch. Ik vind dat het iets te dik waardoor er vaak teveel product op mijn poederborstel komt en het laat dus ook snel een zichtbaar laagje poeder na op je gelaat. Het poeder maakt erg mat maar door de dikte dus soms te mat. Dit poeder vind ik niet geschikt voor de iets rijpere huid omdat het een te matte finish geeft en het poeder gemakkelijk tussen fijne lijntjes kan kruipen. Tip: Gebruik niet teveel product en ’tap’ je penseel goed af om overtollig poeder te vermijden.

Dekking: 8/10

Finish: 6/10

Prijs: € 14,69

Ik heb de kleur N4 Beige en deze is voor mij perfect. Het is een Neutrale medium kleur. Ik ben een koel kleurentype en heb een rode/rose ondertoon in mijn huid. Maar als ik te rozige foundations gebruikt lijkt mijn huid nog roder. Hierdoor vind ik neutrale kleuren het best bij mijn huid passen. Jammer genoeg heeft niet elke merk neutrale kleuren in hun gamma. Dit is dus een erg groot pluspunt voor het Accord Parfait gamma van L’oréal! In België bestaan er 12 kleuren foundation en 6 kleuren poeder.

Hebben jullie deze foundation reeds geprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

Lo blog 3

Lo blog 2

Lo blog 4

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: