Instagram Baddie Makeup

Hallo Iedereen,

Vandaag heb ik een make-up tutorial voor jullie waarin ik de Instagram Baddie make-up voordoe. Deze typische Instagram make-up zie je tegenwoordig super vaak verschijnen. Het is een super intense, vlekkeloze make-up look die erg mooi overkomt op foto en video. Ik heb deze look gezien bij één van de youtubers die ik zelf volg namelijk Nina Vee Onderaan zal ik ook haar video plaatsen omdat ik deze zo mooi vind. Als jullie deze look ook maken gebruik dan zeker de hashtag #instagrambaddie en jullie mogen mij dan ook taggen #carosbeautyworld of @caro_sbeautyworld Ik ben erg benieuwd naar jullie looks!

Deze diashow vereist JavaScript.

Kenmerken:

 • Egale huid door erg dekkende foundation
 • Gebruik van concealer, contour en highlighter
 • Matte smokey eye
 • Overtekende en nude lippen

Gebruikte producten:

 • Nivea sensitive after shave balsem
 • Estee Lauder double wear maximum cover 2C5
 • Estee Lauder double wear 3N1 foundation
 • Estee Lauder double wear concealer 1C light
 • Sothys poudre libre
 • Hourglass ambient lighting powder in ‘Dim’
 • Narsissist blush, contour and lip palette
 • Anastasia Dipbrow pomade in ‘medium brown’ & ’taupe’
 • Morphe 35N oogschaduw palet
 • Mac Blacktrack fluidline
 • ArtDeco long lash mascara
 • Mac ‘staunchly stylish’ lip pencil
 • Nyx soft matte lip cream in ‘Cannes’
 • Urban Decay de-slick makeup setting spray oil control

Houden jullie ook zo van deze look?

 

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: