The Ride Or Die Makeup Tag

Hoi Iedereen,

Ik heb een nieuwe ‘Tag’ video opgenomen. Deze heb ik overgenomen van Jaclyn Hill. In deze video laat ik jullie mijn all time favoriete make-up producten zien van elk make-up type afszonderlijk. Dit zou dus de inhoud zijn van mijn ultieme make-up tasje dat ik meeneem naar een onbewoond eiland.

Benieuwd? Bekijk dan snel mijn video want ik ga je de Ride Or Die producten nu nog niet verklappen.

 • Primer
 • Foundation
 • Concealer
 • Poeder
 • Blush
 • Oogschaduw
 • Eyeliner
 • Mascara
 • Wenkbrauwproduct
 • Lippenstift
 • Lipgloss

Uit de make-up die ik in mijn collectie heb zien jullie mijn favorieten in onderstaande video. Sommige waren een moeilijke keuze omdat ik een aantal heel recent nieuwe favorieten heb. Maar kunnen zij op tegen de goeie oude producten die ik reeds jaren gebruik?

Laat in de comments jullie favorieten achter!

XX Caroline

Jaclyn’s Video:

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: