Nieuwe Kanaal Trailer

Hallo Allemaal,

Ik ben nu reeds een jaar en half bezig met Youtube en ik ben ondertussen overgeschakeld van het Engels naar het Nederlands. Ik ben een echte Vlaamse Youtuber geworden 😉 Dringend tijd dus voor een nieuwe kanaal trailer! In deze korte video vertel ik jullie waar mijn kanaal over gaat en wat voor video’s je er allemaal mag verwachten. Als jullie ook heel erg geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen volg mij en mijn social media dan zeker verder.

Hieronder kan je de nieuwe kanaal trailer bekijken!

Als je mijn blog en Youtube kanaal leuk vindt vergeet dan niet te abonneren zo blijf je als eerste op de hoogte van alle nieuwe video’s en beauty reviews. Laat mij in de comments ook gerust weten welke video’s jullie in de toekomst graag willen zien.

Youtube vind je hier

Instagram hier

Facebook hier

Snapchat: CarosBeautyW

blog 1blog 2blog 3blog 4blog 5

xx Caroline

Geef een reactie

3 Reacties

  1. september 6, 2016 / 6:08 am

    Mooie uitspraak en aangename stem om naar te luisteren 😉

%d bloggers liken dit: