Taupe oog make-up + Review BE creative oogschaduw

Hallo iedereen,

Ik heb voor de allereerste keer iets gekocht van het merk ‘BE Creative Make Up’ van Ici Paris XL. Ik was al even op zoek naar oogschaduw in de perfecte taupe kleur. Een super mooie mix van paars en grijs had ik nog niet in mijn make-up verzameling. Vaak hebben taupe kleurige oogschaduwen een bruine ondertoon, en ik was op zoek naar één met een grijze ondertoon. Ik heb er één gevonden van Mac en één van BE. Vandaag maak ik er een make-up tutorial mee en geef ik meteen een mooie review van de oogschaduwen.

Omdat ik bij BE de felle roze oogschaduw niet kon laten liggen verwerk ik deze mee in de make-up tutorial om er een fun en flashy touch aan te geven.

 

BE Creative Make Up – Mono eyeshadow € 10,95

De kleur 015 Taupe is een matte oogschaduw. Toch vind ik dat deze oogschaduw praktisch evenveel glans heeft als de ‘Idol’.

blog-be-4

Ze hebben beiden een hele mooie zijdeglans finish. Voor mij is de finish perfect, niet te mat en zeker niet te glanzend. De kleur is ook echt de kleur waar ik naar op zoek was, het is een taupe kleur die geen bruine ondertoon heeft. Het is de perfecte mengeling tussen paars en grijs. De kleur is ietwat naar de donkere kant dus perfect voor een zachte smokey eye. Als je op zoek bent naar een iets lichtere kleur voor overdag is de Mac eyeshadow in de kleur ‘Shale’ perfect.

De kleur 027 Idol is een halfglanzende oogschaduw. Deze kleur sprong er voor mij absoluut uit en daarom kon ik deze niet laten liggen. Het is een fele fuchsia kleur die eerder donkerder is dan fel. Ik ga er zeker ook eens mee experimenteren als blush omdat de finish ook weer zo mooi halfglanzend is.

Website BE Creative Make Up voor meer info

Andere gebruikte producten:

 • Too Faced born this way foundation
 • Estee Lauder double wear concealer
 • Hourglass ‘Dim Light’ powder
 • Nyx baked blush in ‘chiffon’
 • Anastasia Dip brow pomade ‘medium brown’
 • Mac prolongwear paint pot ‘stroke my ego’
 • Mac eye shadow ‘shale’
 • Be Creative 015 Taupe
 • Be creative 027 Idol
 • Urban Decay de-slick makeup setting spray
 • Make-up Geek foiled eyeshadow ‘Starry eyed’
 • Estee lauder Zwart oogpotlood
 • ArtDeco long lashes mascara
 • Nyx Full Throttle waterproof lipstick
 • Sephora trio blush/highlight

blog-be-1blog-be-2blog-be-5blog-be-6blog-be-3blog-be-3blog-be-4blog-be-1blog-be-2

Wat vinden jullie van de make-up look?

xx Caroline

 

Geef een reactie

3 Reacties

 1. september 12, 2016 / 3:51 pm

  Super mooie ooglook wauw! Heb onlangs een blush van BE gekocht en is ook zeker de moeite waard! 😀

  • september 12, 2016 / 4:10 pm

   Ik vind de oogschaduw kleuren zelf ook een hele goede combinatie! Binnekort zal ik nog eens iets uitproberen van BE! x

%d bloggers liken dit: