Blauwe oog look + Review Morphe paletten


Hallo Iedereen,

Ik vind blauwe mascara echt een super leuke manier om het einde van de zomer te vieren. Gebruik frisse, heldere kleuren om nog lang na te genieten van de zonnige maanden. Deze fel blauwe kleur kan je verder combineren met meer neutrale kleuren voor een zachter najaarsgevoel.

Ik heb vandaag een zachte Halo oogmakeup opgefrist met fel blauwe accenten. Ik heb een helder blauwe oogschaduw gebruikt in mijn ooghoeken en afgewerkt met blauwe mascara van Givenchy.

Noir couture volume mascara in 2 ‘Blue Taffeta’

Deze mascara is eigenlijk super crèmig en brengt heel vlot aan. Je hebt niet al te veel laagjes nodig om een volumineus effect te bekomen. Ik heb deze mascara te weinig gebruikt deze zomer en daar heb ik al meteen spijt van. Ik vind het borsteltje heel erg zacht een aangenaam van vorm. De mascara belooft en geeft erg veel volume aan mijn wimpers terwijl hij ook erg verzorgend is omwille van het “lash booster complex”.

givenchy-blauwe-mas

blauw-4

Morphe Brushes oogschaduw paletten

12NB: Natural beauty palette

Dit palet bevat voornamelijk neutrale maar erg essentiële matte kleuren oogschaduw en een 3-tal glanzende. Mijn favoriete kleur is de eerste kleur van de twee rij, een heel erg zachte café-latté kleur, perfect voor een mooie overgang.

morphe-4

12S: Soul of summer palette

Dit palet bevat 12 super gepigmenteerde glanzende oogschaduwen. De kleuren gaan van neutraal beige, over grijs tot peche en brons. Ik vind dit paletje heel erg gevarieerd en een absolute topper als je houdt van glanzende oogschaduw of om het effect van een ‘Halo’ oogschaduw te creëren.

morphe-3

De morphe ooschaduw paletten zijn er in zoveel kleurenvariaties dat het moeilijk kiezen wordt. De kwaliteit is hoger dan gemiddeld en dit voor een hele mooie prijs! Ik vind Morphe één van de top merken en dit merk mag niet ontbreken in de make-up stash van een make-up lover!

Je kan ze aankopen via Beautybay en via  Boozyshop voor een hele mooie prijs.

Hier kunnen jullie mijn makeuptutorial + review video bekijken

 

morphe-2

morphe-11

blauw-1

blauw-2

blauw-3

Andere gebruikte producten:

 • Sothys Pore refiner perfecteur de teint primer
 • Too Faced Born this way foundation in light beige
 • Estee lauder Double wear concealer in 1c light
 • Hourglass ambient lighting powder ‘Dim light’
 • Make-up studio shiny effects oogschduw in ‘Lavendel blue’
 • Sephora contour eye pencil 12hr wear in 29 ‘My boyfriends jeans’
 • Nyx Baked Blush in ‘Chiffon’
 • Nyx Soft matte lip cream in ‘Zurich’

Wat vinden jullie van deze nazomer makeup?

xx Caroline

 

 

 

Geef een reactie

4 Reacties

 1. september 15, 2016 / 3:22 pm

  Wauw echt een mooie ooglook! 😮 Ik zou zelf nooit durven om met blauwe oogschaduw te experimenteren, maar bij jou staat het echt mooi! 😀 x

%d bloggers liken dit: