ArtDeco – Skin Yoga gamma voor een relaxte huid

Hallo Iedereen,

Ben je op zoek naar een betaalbaar en toch erg kwalitatief gamma om je huid goed mee te verzorgen, dan heeft ArtDeco echt een paar topproducten. Mijn favorieten zijn de dacgrème met mousse textuur en de twee oogcrèmes. De Hyaluronic Nutri mousse heeft zo een zachte textuur en is tegelijk niet vet en trekt snel in de huid. De mousse heeft bovendien ook een mooi licht roze kleurtje.

Benieuwd naar het hele Skin Yoga gamma? Kijk dan snel even verder want ik stel alle producten aan jullie voor. Je kan al deze producten vinden in een schoonheidsinstituut bij jou in de buurt. Prijzen liggen tussen € 16,5 en € 33,50.

Het Skin Yoga Face gamma is een uitzonderlijke verzorging voor het gelaat. Deze combineert moderne texturen, recepten uit het verre Oosten en ‘Oxivital’, om de celademhaling te stimuleren. Het gamma heet ‘Skin Yoga’ omdat de producten bijdragen aan de ontspanning en het welzijn van je huid. De Producten hebben als hoofddoel het zuurstofgehalte van de huid te optimaliseren. Daarbovenop bevatten ze erg veel hyaluronzuur wat zorgt voor een voldoende gehydrateerde huid.

 

De White Tea Cleansing mousse  is een zacht reinigend schuin dat make-up grondig verwijdert zonder de huid uit te drogen. Het flesje bevat 150 ml en heeft een handig pompsysteem. De Mousse is ook geschikt voor een gevoelige huid en ruikt lekker fris bloemig.

Gesichtsreinigung White Tea Cleansing Mousse von ARTDECO

De Oxyvital tonic spray werkt met een verstuiver en bevat 100ml. Deze verfrissende gelaatstonic revitaliseert de vermoeide huid. Granaatappel Extract beschermt tegen vrije radicalen, geeft de huid meer weerstand en maakt de huid meer elastisch. Groene Thee Extract en Lotus Extract werken kalmerend en zuiverend. De spray fixeert tevens make-up. Plaats de verstuiver tijdens warme dagen in de koelkast, voor een extra verfrissende sensatie.

Gesichtstonic Oxyvital Tonic Spray von ARTDECO

De Bamboo Face scrub is een verfrissende scrub geschikt voor alle huidtypes. Deze heeft een lichte geltextuur met microfijne bamboodeeltjes. De scrub verfijnt de poriën en maakt de huid glad. Het is een zachte maar efficiënte peeling die je 1 tot 2 x per week mag uitvoeren. De verpakking bevat 50ml.

Gesichtspeeling Bamboo Face Scrub von ARTDECO

Het Hyaluronic Intensive Face Mask is een intens hydraterend masker door de aanwezigheid van hyaluronzuur. Het vult fijne lijntjes van binnenuit op terwijl avocado olie de huid voedt en beschermt. Extract van Wilde Pistache helpt om de poriën te verfijnen en Ginkgo extract beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. De geltextuur zorgt voor een licht en fris gevoel. Dit maskertje is ideaal voor in de zomer periode omdat het zo licht en fris aanvoelt. Maar is ook perfect geschikt om de overgang naar de winter aan te kunnen. Het masker bevat 50ml en mag je 1 maal per week rijkelijk aanbrengen.

Gesichtsmaske Hyaluronic Intensive Face Mask with Ginkgo von ARTDECO

De Skin Yoga lijn bevat 3 dagcrèmes. Telkens één voor een ander huidtype maar het gemeenschappelijk ingrédiënt is hyaluronzuur om de huid enorm van vocht te voorzien.

Voor de vette tot gemengde huid heb je de Hyaluronic hydra face gel. Dit is een 24 uurs moisturizer met een verfrissend effect. De textuur van deze dagcrème is heel licht en trekt onmiddellijk in. Deze dagcrème is enorm geshcikt voor huidjes die snel last hebben van  gerstekorreltjes. De crème brengt toch voldoende vocht in de huid maar geen vet.

Gesichtscreme Hyaluronic Hydra Face Gel with Green Tea von ARTDECO

 

Hyaluronzuur vult rimpeltjes van binnenuit op terwijl Groene Thee extract de huid beschermt tegen veroudering. Vitamine E neutraliseert vrije radicalen, Shiitake stimuleert de celactiviteit en werkt verstevigend en hydraterend, en Kombucha extract heeft antibacteriële en zuiverende eigenschappen.

De Hyaluronic nutri mousse is geschikt voor de normale tot droge huid. Ik raad hem in koudere periodes ook aan voor de gemengde huid. De textuur van deze dagcrème is echt hemels.

Gesichtscreme Hyaluronic Nutri Mousse with Ginseng von ARTDECO

Hyaluronzuur vult rimpeltjes op van binnenuit. Ginseng extract heeft een versterkende en huidbeschermende werking, regenereert en revitaliseert de drogere huid en bestrijdt vroegtijdige huidveroudering. Siegesbeckia Orientalis en Rhabdiaosa Rubescens remmen de ontwikkeling van pigmentvlekken en ondersteunen de collageensynthese.

De Hyaluronic intensive cream is een intensief voedende crème die geschikt is voor de droge huid. Dit is ook een ideale nachtcrème voor vele huidjes omdat deze de watervoorraden van de huid verbetert.

Gesichtscreme Hyaluronic Intensive Cream with Lotus von ARTDECO

 

Hyaluronzuur vult rimpeltjes op van binnenuit terwijl Aquaxyl vochtverlies vermindert en de watervoorraden van de huid verbetert. Lotusextract biedt een hoge bescherming tegen het natuurlijk verouderingsproces van de huid. Erwtenzaadextract verbetert de elasticiteit van de huid, Karitéboter heeft een beschermend, zachtmakend en voedend effect en Jojoba Olie beschermt de huid tegen deshydratatie. Macadamianotenolie tot slot absorbeert snel en verbetert de regeneneratie van de

Het gamma bevat 2 oogproducten. Enerzijds de Hyaluronic intensive Eye gel, die ’s ochtends zorgt voor een wakkere, frisse blik zonder walletjes. Deze heeft een gel textuur waardoor het super gemakkelijk is je nadien te maquilleren.

Augenpflege Hyaluronic Intensive Eye Gel von ARTDECO

De Oxyvital eye cream langs de andere kant is ideaal voor ’s avonds en heeft een iets rijkere textuur maar voelt zeker niet vet aan.

Ik hou van de verpakkingen van deze oogcrèmes omdat deze zo’n fijn puntje hebben en er nooit teveel product in één keer uit de verpakking komt. ze bevatten beide 15ml product.

Augenpflege Oxyvital Eye Cream von ARTDECO

 

Om de huid op regelmatige basis nog eens te verwennen bestaan er de Hyaluronic hydra caps. Deze capsules bevatten een serum in unidosis. Met een doosje kan je een kuur van 3 weken doen. Ik raad wel aan deze capsules gedurende 3 weken dagelijks te gebruiken onder je dag- en nachtcrème. Zo bouw je een reserve van hyaluronzuur op in je huid en heb je optimaal effect.

Hyaluronic Hydra Caps - 21 Days Intensive Treatment von ARTDECO

 

 

blog-skin-y-4blog-skin-y-5blog-skin-y-3blog-skin-y-1blog-skin-y-2

Hebben jullie al één van deze producten uitgeprobeerd? Wat vind je ervan?

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: