Glitter Lips

Hoi Allemaal,

Eén van de nieuwste make-up trends zijn glitter lips. Lippen die helemaal schitteren en shinen. Er zijn merken die speciale glitter lipstick hebben uitgebracht maar het is helemaal niet zo moeilijk zelf aan de slag te gaan. Deze mini make-up tutorial is dus eigenlijk een DIY video.

Ben je benieuwd hoe je deze lippen makkelijk zelf kan aanbrengen, kijk dan naar de video onderaan.

blog-5

Gebruikte producten:

  • ArtDeco Mineral Lip Styler 35
  • ArtDeco long lasting lipstick 73
  • Mac Fix +
  • Nyx Face and body glitter GLI11
  • Pronails Glitters

Tips:

Verder heb je zeker kleenex nodig om je huid te beschermen tegen fall out. Je gebruikt best een plat synthetisch penseel om de glitters aan te brengen. Breng de glitters snel aan als je lipstick nog wat nat is. Nadien kan je de huid rondom je mond terug even bijwerken met je foundation sponsje en opnieuw afpoederen. Gebruik als finishing touch wat setting spray om alles goed op zijn plaats te houden.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 Gaan jullie deze look ook eens uitproberen?

xx Caroline

Geef een reactie

5 Reacties

  1. september 29, 2016 / 12:06 pm

    Oh is echt wel nog mooi! Ik had gedacht dat het meer zou opvallend, het staat je wel ontzettend goed! 😀 xx

%d bloggers liken dit: