4 Modetrends voor de herfst van 2016

Hoi Iedereen,

Mijn inspiratie voor de nieuwe herfstmode haal ik voornamelijk uit modemagazines en vanop het internet. Regelmatig neem ik dan ook een kijkje op de website Asos.com Asos heeft een enorm uitgebreid gamma aan merkkleding van casual tot heel erg stijlvol. Maar bovenop hebben zij ook hun eigen kledinglijn ‘Asos’ die staat voor heel erg betaalbare hippe mode. Ik kijk steeds na of ik de allernieuwste fashion items dan ook vind op Asos.com en zo maak ik voor jullie een duidelijk overzicht van de nieuwigheden op modevlak.

1. Velours

De super zachte stof ‘velours’ is helemaal in en is zo comfy voor de koudere winterperiode die eraan komt. Dit is momenteel mijn favoriete trend. Ik hou zelf heel erg van nude en zacht roze kleuren, maar voor de herfst is bordeaux en aubergine ook super mooi!

velours-collage

2. Métallic die klasse uitstraalt

Métallic was deze zomer ook in de mode maar heeft deze winter een iets klassevollere uitstraling. Je kan er nu ook mee naar een avondfeest in plaats van enkel naar festivals.

metallic-collage

3. De midi plooirok

Je ziet tegenwoordig heel wat midi rokken. Je vindt ze zowel terug als kokerrok en als plooirok. De plooirok komt voor in tulle maar ook in métallic. Je kan met de métallic plooirok dus meteen twee trends combineren. Je draagt deze rok zowel met een frivole sandaal als met een sneaker of een stoer enkellaarsje.

midi-collage

4. Klassieke Schotse ruit | Tartan

Deze klassieker is helemaal in de mode deze herfst. Draag deze ‘Tartan’ look liefst in zijn klassiek rode kleur. Mijn favoriet bij deze trend is de oversized sjaal!

tartan-collage

 

Krijg jij het ook al iets warmer bij het zien van deze nieuwe trends?

xx Caroline

Geef een reactie

4 Reacties

  1. oktober 8, 2016 / 7:40 am

    Die midirok style zou mij echt niet flatteren. Maar de terugkomst van de Schotse ruiten, daar zal mijn vriend wel heel blij mee zien. Heeft iets met Schotse kilten :).

%d bloggers liken dit: