Make-up do’s & don’ts 

Hoi Iedereen,

Vandaag maquilleer ik de twee kanten van mijn gelaat verschillend. De éne kant probeer ik zo mooi en subtiel mogelijk te smincken. Aan de andere kant laat ik veel voorkomende foutjes zien. Make-up blijft uiteraard wel experimenteel en iedereen heeft andere voorkeuren. Ik zeg niet dat de ‘goede’ kan de enige juiste kant is. Dit is mijn persoonlijke mening over hoe je best je make-up aanbrengt.

Goede tips:

 • Gebruik de juiste kleuren voor jou
 • Poeder goed af
 • Zet niet te veel druk op je penseel
 • Vervaag harde lijnen heel mooi
 • Maak je ogen groter

Vermijd:

 • Vermijd vette, cakey toestanden door niet af te poederen
 • Maak je ogen niet kleiner of zwaarder
 • Vermijd harde lijnen

Video:

 

voorkant-4voorkant-5voorkant-3

Hebben jullie iets opgestoken van deze video?

xx Caroline

In mijn video vermeld ik mijn blog post en youtube video over ‘Blush’. Deze kan je hier terugvinden

BLOG:  Blush, het mode make-up item (Nyx, ArtDeco, Estee Lauder)

Geef een reactie

2 Reacties

 1. oktober 10, 2016 / 6:33 pm

  Altijd wel een leuke video om te zien :). Ik heb een tijd lang veel te lichte concealer gebruikt, waardoor mijn baas gedurende die periode vaak vroeg: jij ziet er moe uit, heb je wel voldoende gerust… Het heeft een tijdje geduurd vooraleer ik door had dat het aan de concealer lag :D…

%d bloggers liken dit: