Estetika beurs 2016 Vlog + Shoplog

Hallo Iedereen,
Zaterdag 8 oktober ben ik dan naar de Esthetica Beurs in Brussel geweest. Ik heb hier uiteraard de stand van Pronails bezocht maar ook vele andere. Onderaan kunnen jullie mijn Vlog terugvinden van deze schoonheidsbeurs. Welke nieuwigheden ik er allemaal heb gezien kunnen jullie bekijken in mijn tweede video, een soort shoplog! Er komen erg veel nieuwe producten voorbij, maar wees gerust ik maak nog een uitgebreide review van de meeste merken en producten!

Ik had op de beurs afgesproken met medeblogster Sofie. Op het einde zijn we ook Romina (Dainty Robbins) en Ellen (EllenIsMyName) tegengekomen.

Bezochte stands:

 1. Sothys
 2. Karaja
 3. Make-up Forever
 4. Kryolan
 5. Mud
 6. RoxyPro sugarwax
 7. Ahava, He-She, HydroPeptide
 8. Germaine de Capuccini
 9. Esthederm & Dr. Renaud
 10. Pronails
 11. Paul & Joe

Hopelijk vinden jullie deze twee video’s leuk! Ik heb nog een heleboel foto’s onderaan!

xx Caroline

foto-32

esthetica-16-8-blog

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: