Pronails innovatieve Longwear nagellak + Event Vlog

Hallo Iedereen,

Maandag 12 september ben ik naar de voorstelling van de nieuwe herfstcollecties van Pronails geweest. Hier werden onder andere de nieuwste Sopolish kleuren voorgesteld maar ik was voornamelijk erg geïnteresseerd in de nieuwe langhoudende nagellak. Jammer genoeg was deze nog niet beschikbaar om te testen. Hiervoor zouden we moeten wachten tot de beurs.

Zaterdag 8 oktober ben ik dan naar de Esthetica Beurs in Brussel geweest. Ik heb hier uiteraard de stand van Pronails bezocht. Hier waren alle nieuwigheden dan ook aanwezig en kon ik al mijn vragen al stellen. Ik heb een proefje van de ‘Pro Longwear’ nagellak gekregen op twee nagels.

Donderdag 13 oktober was er een derde event in een maand tijd, het Persevent van Pronails. Dit ging door in de hoofdkantoren in Brasschaat. We kregen hier een mooie voorstelling over de nieuwe kleurentrends en de nieuwste innovaties. Ik heb zelf een Protect & Peel manicure gekregen en dit alles in een zeer verzorgd kader met een hapje en een drankje en verschillende mede bloggers. Onderaan kunnen jullie mijn Vlog bekijken van dit laatste event!

 

Pro Longwear nagellak

Ik vergeet al bijna waar deze blogpost eigenlijk om draait en dat is de nieuwste Longwear Nagellak. Je koopt éénmalig de Longwear ‘Start’ kleurloze basis en de Longwear ‘Finish’ topcoat. Deze samen met een Longwear ‘Color’ zorgen ervoor dat deze nagellak erg lang houdt. Je brengt de producten aan zoals gewone nagellak waardoor dit echt een product is bedoeld voor de consument. Het is aangeraden de nagellak aan te brengen bij natuurlijk daglicht, dan droogt deze beter en sterker. Ook moet je zeker twee minuutjes wachten alvorens de topcoat aan te brengen.

Prijs Pro Longwear nagellak: 14,95 € per flesje

Persoonlijk vind ik dit niet goedkoop aangezien je meteen 3 flesjes moet aankopen om verder te kunnen. Uiteraard is dit dan ook enkel de allereerste keer nodig, nadien kies je zoveel kleurtjes als je zelf wil.

De nagellak zou dubbel zolang houden dan een originele nagellak. Mijn nagels waren in een vrij broze staat omdat ik herhaaldelijk SoPolish gel nagellak gebruik. De test van de Longwear nagellak heeft het zo’n 3 dagen perfect uitgehouden. Nadien was er een stukje afgepeld bij één nagel. Op de andere nagel zat hij er na 5 dagen nog erg goed op.

Als je niet te veel met je handen werkt dan zal deze nagellak mooi houden en is hij absoluut de moeite waard want hij houdt inderdaad langer dan een klassieke nagellak.

 

Zouden jullie meteen deze nagellak aankopen als hij een weekje houdt?

xx Caroline

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: