Top 10 Low Budget make-up en beauty

Hoi Iedereen,

Producten moeten niet altijd duur zijn om goed te zijn. Vandaag deel ik jullie mijn 10 favoriete make-up en beauty producten die je kan kopen in de drogisterij zoals Kruidvat en Di en in de supermarkt.

Ik heb ‘Nyx cosmetics’ niet in deze video vermeld omdat Nyx niet enorm toegankelijk is voor de jonge meisjes onder ons. Nyx kan je enkel Online of in de shops in Gent en Namen kopen. Uiteraard ben ik een grote fan van Nyx! Lees er Hier alles over.

Bekijk  hieronder mijn video waarin ik alle 10 producten bespreek en vertel waarom ik ze zo goed vind.

Besproken producten:

  • L’oréal Le teint accord parfait N4
  • Maybelline anti age concealer
  • Bourjois blush
  • L’oréal color infallible oogschaduw
  • Essence long lasting eye pencil
  • Maybelline superstay 24h lipstick
  • L’oréal Collection exclusive by Doutzen lipstick
  • Garnier Micellair water
  • Garnier make-up remover wipes
  • Garnier Crystal soleil verhelderende gel

Wat zijn jullie favoriete Low budget producten? Ik ben wel op zoek naar een goed dekkende foundation voor de vette huid, die niet gaat glimmen.

Ik ga snel een Q&A video opnemen | Hebben jullie vragen voor mij, schrijf ze dan aub hieronder in de comments.

xx Caroline

blog-1blog-2

 

Geef een reactie

1 Reactie

%d bloggers liken dit: