Halloween Make-up | Oh Deer

Hallo Iedereen,

Dit is de allereerste keer dat ik een Halloween tutorial maak. Ik ben eerlijk gezegd geen enorme fan van alle griezelige dingen omdat die er vaak super eng en realistisch uitzien. Vandaag heb ik dus een ‘leuke’ Halloween make-up tutorial. Deze look heb ik geïnspireerd op foto’s van Pinterest. Het leek me leuk om een mooie look te maken van een dier. Deze is dus geïnspireerd op een hert, een fantastisch hert, oh deer.

De meeste Halloween looks houden mij ook tegen omdat ik hiervoor speciale make-up moet gaan kopen die ik waarschijnlijk helemaal niet vaak ga gebruiken. Deze look kan je maken met wat je waarschijnlijk in je make-up stash hebt aan oogschaduw en lippenpotloden. Leef jullie dus uit!

Gebruikte producten:

  • Estee Lauder Double Wear 3N1
  • Kryolan Micro foundation cream palette
  • Sothys translucide powder
  • MacFascinating Eye Hohl
  • 2B eye pencil 101
  • Essence  longlasting lipliner 01 ready for red
  • Nyx the Curve eyeliner
  • Nyx Full Throttle lipstick 03

Veel plezier op Halloween!

Is er nog iemand zoals mij die niet echt houdt van té griezelige looks?

Ik ga snel een Q&A video opnemen | Hebben jullie vragen voor mij, schrijf ze dan aub hieronder in de comments.

xx Caroline

blog-1blog-2blog-3blog-4

Geef een reactie

3 Reacties

%d bloggers liken dit: