Nieuw bij Pronails: Peel Off & Back To Wool

Hallo Iedereen,

Vandaag stel ik twee nieuwigheden aan jullie voor die ik heb ontdekt bij Pronails. De eerste is een super handig item voor iedereen die graag haar nagels zelf lakt maar dit toch niet echt perfect kan. Ten tweede stel ik de nieuwe kleuren collectie ‘Back to Wool’ voor met prachtige zachte kleuren voor deze winter.

Peel-off cuticle shield

De Peel-off Cuticle Shield is een magische innovatie 
op waterbasis, die na het aanbrengen een flexibele en afpelbare beschermlaag vormt rondom je nagel. Het houdt de huid en nagelriemen vrij
 van nagellak wanneer je je favoriete kleur aanbrengt, en zorgt ervoor dat nail art alleen op je nagel terecht komt, en niet op de huid rondom. Dit product is latex vrij en moet je een drietal minuutjes laten drogen alsvorens je hem er kan afpellen. Perfect gelakte nagels gegarandeerd, ook voor beginnelingen.

Prijs Peel-off Cuticle Shield: € 8,30

28848-peel-off-cuticle-shield

 

‘Back To Wool’  Collectie

Dat eerste winterbriesje wordt misschien niet door iedereen met open armen ontvangen, maar wij kijken er stiekem toch een beetje naar uit. De mode grijpt dit seizoen terug naar delicate, zacht gekleurde wollen items. Wol vindt zeker en vast een plaatje in onze kleerkasten! Om je nagels te laten passen bij je gezelligste wintertruien, heeft ProNails de Back to Wool collectie gelanceerd. Wist je dat grijs en pastelroze verrassend goed bij elkaar passen? Denk hier het perfecte nude kleurtje bij, en je weet wel zeker dat zachte tinten in geen geval saai zijn en uiterst geschikt voor de winterperiode.

  • 146 Back to Wool
  • 145 Show some skin
  • 135 Melted Marshmallow
  • 132 Peble purse

 

back-to-wool_12back-to-wool_10back-to-wool_9back-to-wool_2

Wat vind jij van deze nieuwe kleuren?

Je mag onderaan nog steeds vragen achterlaten voor mijn volgende Q&A video!

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: