Rimmel By Kate Nude Lipsticks

Hoi Iedereen,

Vandaag heb ik een video voor jullie waarin ik mijn tips meegeef hoe je best jou ideale nude kleur kiest. Ik swatch 5 lipsticks van Rimmel Londen, 3 Lasting Finish lipsticks en 2 matte nude kleuren.

Hoe kies je een perfecte nude kleur?

  • Kies een nude kleur met de juiste ondertoon. Ga voor een roze nud als je een koele huidskleur hebt en ga voor een beige nude als je een warme huidskleur hebt.
  • Verkies een kleur die aansluit bij je lipkleur.  Kies zeker geen kleur die veel lichter is dan je eigen lippen want dit lijkt onnatuurlijk.
  • Let er ook op hoe licht of donker je huid is. Kies best geen lipstick die lichter is dan je huidskleur. Hoe donkerder je huid hoe donkerder een nude lipstick voor jou mag zijn.
  • Combineer je nude lip óf met een zachte natuurlijke dagmakeup óf met een donkere smokey eye.
  • Laat je make-up mooi  bij elkaar passen door een mooie overgang te maken met een geschikte blush. Verkies een roze blush bij een roze-nude lipstick en verkies een bronzer bij een beige nude lipstick.

Geswatchte lipsticks

Rimmel Lasting Finish By Kate Moss – Nude Collection – 43

Rimmel Lasting Finish by Kate Moss – 07

Rimmel Lasting Finish by Kate Moss – 15 th Anniversary Collection – 54 Rock ’n Roll Nude

Rimmel The only Matte lipstick – 700 Trendsetter

Rimmel The only Matte lipstick – 200 Salute

 

Wat vind ik van de kwaliteit van deze lipsticks?

De Lasting Finish lipsticks brengen super zacht aan en voelen heel smeuïg en comfortabel op de lippen. Ze blijven goed zitten maar uiteraard doorstaan ze geen maaltijd. Maar het is een pretje om ze regelmatig opnieuw aan te brengen door de zachtheid. De matte komen op € 11,99 en de lasting komen op € 10,99 wat deze dus een mooie prijs kwaliteit verhouding geeft. Ikzelf ben het meeste fan van iets donkerdere kleuren met een roze ondertoon waardoor de zwarte mijn favoriet van de bende is, 07 Lasting Finish By Kate.

Welke kleur vinden jullie de mooiste?

xx Caroline

rimmel-1rimmel-2rimmel-3

img_0004img_0029img_0059

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: