Nieuwe Luxe Crèmes

Hallo iedereen,

Dit najaar zijn er weer een aantal luxe beauty merken met vernieuwde crèmes uitgekomen. Ik stel een paar super de luxe crèmes aan jullie voor met onder andere stamcellen als ingrediënt.

Sothys – La crème 128

Het Franse luxe merk Sothys kwam dit najaar uit met een tweede luxe crème in het gamma ‘Secrets’. Het is de meest waardevolle crème van Sothys die wordt beschermd in een handgemaakte porceleinen pot van Bernardaud, bekend over de hele wereld voor zijn serviezen. De potjes zijn genummerd en zijn dus een echt collectors item!

De Crème bevat stamcellen van de Sothys Roos, olie van de porseleinbloem (huidverjonging) en glucanen van de bladeren van de perzikboom (versterking natuurlijke afweer van de huid). Deze biedt vele voordelen zoals een beschermende werking van de huidstamcellen, beperking van het vroegtijdige verouderingsproces en regeneratie van de huidcellen. Zo verkrijgt je huid vitaliteit, wordt ze gladder en is ze gelift zodat ze er stralend uitziet.

De Crème is vanaf oktober verkrijgbaar in België bij geselecteerde schoonheidsinstituten.

www.sothys.be

  • Sothys La crème 128 in porceleinen pot                   50 ml              € 500

foto-3

secrets-s

secrets-s-2

Valmont – DETO2X Cream

Een boost van zuurstof voor een huid vol nieuwe energie

Het Zwitserse high end cosmeticamerk Valmont geeft je huid opnieuw energie en introduceert: DETO2X Cream. Een revolutionaire crème met een heerlijk, luchtige schuimtextuur voorzien van het unieke O2 complex en het appelstamcelextract van de Zwitserse Uttwiler Spätlauber appel. De kern van de cellen wordt voorzien van een dosis zuurstof, verstikkende kooldioxide wordt verwijderd en celvernieuwing wordt gestimuleerd. Het zuiveringsproces van de huid speelt een actieve rol en de huid straalt weer vanuit de bron!

De nieuwe Valmont DETO2X cream is vanaf september 2016 verkrijgbaar bij de betere schoonheidsspecialisten, wellness instituten en diverse luxe spa’s.

Website Valmont voor meer informatie

  • Nieuw Valmont DETO2X cream met mini penseel        45 ml         € 225

valmo-2

valmo-1

In deze prijscategorie vind je meerdere gelijkaardige crèmes terug waaronder

‘Skin caviar luxe cream’ van La Prairie 50ml voor € 359,40

‘Sisleya integral anti-age’ van Sisley 50 ml voor € 324

‘Moisturizing soft cream’ van La Mer 60ml voor € 275

 

Denk jij dat je ooit zo’n super deluxe crème zou aankopen als je de financiële middelen hebt? Of geef je je geld niet graag uit aan deze luxe artikelen?

xx Caroline

Geef een reactie

2 Reacties

  1. Marushi
    november 14, 2016 / 10:58 am

    Wow…wat een prijzen zeg. Misschien ooit als ik de jackpot win, maar anders zou ik het nooit kopen haha.

%d bloggers liken dit: