Persdagen Antwerpen | achter de schermen

Hoi Iedereen,

Vorige week heb ik via een aantal PR bureaus in Antwerpen kennis gemaakt met de allernieuwste collecties van hun beauty- en fashion merken. Ik heb deze dagen vrij veel foto’s getrokken en ik wil deze toch graag aan jullie laten zien via deze snelle blogpost. Hieronder kunnen jullie mijn favorieten van deze dagen zien met bijgevoegd een klein beetje extra informatie. Enjoy! xx Caroline

Self is een nieuw beauty merk van Belgische bodem. Self bevat heel erg natuurlijke ingrediënten en gebruikt natuurlijke materialen. Het merk is perfect voor mensen met een gevoelige huid en werkt heel erg mooi tegen eczeem. Self heeft een mooie Instagram feed

Sally Hansen komt binnenkort uit met een volledig nieuw nagellak gamme dat voornamelijk erg verzorgend is voor de nagels. Ze brengen meteen massa’s nieuwe kleuren uit! <3

Op de eerste foto staan twee kerst cadeau pakketjes die je zo kan kopen van Rimmel. De tweede foto toont de allernieuwste verzorgende foundations die binnenkort pas zullen uitkomen.

Hier kan je de nieuwigheden zien van het luxe verzorgingsmerk Babor. Ik ben nu het anti-aging overnight mask aan het uittesten.

Dit Chloe parfum is een echte topper. Ik ben lang opzoek geweest naar het solid parfum in een halsketting. Spijtig genoeg verdelen ze dit niet in alle parfumerieën en heb ik er nog geen kunnen bemachtigen.

Ik heb kennisgemaakt met de zilveren juwelen van Naiomy. Deze nieuwe collectie is super elegant en heel erg strak wat mij wel bevalt. De prijzen zijn schappelijk, rond de 100 €. Damart heeft een leuke collab aangegaan dit najaar met Chantal Thomas. Deze licht roze body is mijn favoriet van de hele sexy collectie!

Rodial maakt mij heel erg nieuwsgierig met zijn mooie verpakkingen, super ingrediënten en grappige benamingen zoals de ‘Super fit boob job’ en de ‘Super fit Tummy tuck’.

Ik heb zelf al sandaaltjes gehad van Unisa en deze zitten echt super comfortabel. Deze twee nieuwe exemplaren steken mijn ogen ook echt uit, prachtig!

Deze fratelli Rossetti mannen schoenen hebben een lichte dégradé waardoor ik ze super mooi vind. Het merk rechts, Riani is voor mij nog onbekend maar heeft me wel nieuwsgierig gemaakt als je kijkt naar hun hippe sneakers en leuke tasjes!

15146807_10157735189025125_1445873392_o

Ik ben zelf echt fan van playsuitjes als pyjama, hier zie je een mooi exemplaar van het Belgische label Eskimo.

Deze super mooie rugzakken en reistassen van Herschel hebben een enorm mooie kwaliteit en vind je in vele hippe kleuren terug. Rechts zie je accessoires van Springfield.

Uiteraard valt er ook steeds iets te drinken en te eten op deze persdagen…

Zo hebben jullie een kijkje kunnen nemen achter de schermen, hopelijk vonden jullie het leuk en van verschillende van deze producten mogen jullie een review verwachten.

xx Caroline

Geef een reactie

3 Reacties

  1. november 23, 2016 / 10:22 am

    Daar word je toch hebberig van, al die mooie producten. Welke producten vond jij het mooist.

  2. november 23, 2016 / 5:55 pm

    Er zijn wel wat producten die mijn aandacht trekken. Self, Babor, Chloe,… Nice!

  3. november 24, 2016 / 5:20 pm

    Cologne zal heerlijk ruiken. En mooie sandaaltjes is nooit weg.

%d bloggers liken dit: