Babor Reversive Anti Aging Overnight Mask

Hallo Iedereen,

Het merk Babor klinkt mij heel erg bekend in de oren maar ik had er tot nu toe nog niets van uitgeprobeerd. Overlaatst heb ik kennis gemaakt met de nieuwste gamma’s van Babor

Er is onder andere een nieuwe lijn voor de volwassen huid die door stress toch nog last heeft van acné. Dit is de ‘Doctor Babor Purity Cellular’ lijn. En er is de nieuwe winter collectie van de Age ID make-up.

Maar vandaag wil ik het specifieker hebben over één product dat ik nu een paar weken heb uitgetest.

Babor Reversive Reversive Anti-Aging Overnight Mask – 75 ml – € 56

Dit is een rijk nachtmasker voor een jeugdige en stralende huid ´s morgens. De nachtelijke regeneratiefase van de huid wordt ondersteund.

Tijdens de nacht werken de huideigen regeneratie- en herstelmechanismen op volle toeren. Deze worden door het overnight mask ondersteund en kunnen hun werking ten volle ontplooien. Bovendien gaan ze de afbraak van de collageenvezels en oxidatieve beschadigingen tegen. Het resultaat: ´s morgens een gladdere, opgefriste en verfijnde huid met jeugdige uitstraling – zonder veel tijd te investeren.

En dat is nu juist het zalige aan zo’n nacht maskertje, dat het absoluut geen extra tijd vraagt in je beauty regime. De textuur is heel balsem-achtig en zacht. Het brengt dikker aan dan een dag- of nachtcréme waardoor je de eerste 10 minuten een witte waas op je gezicht blijft zien. Maar na een tien-tal minuutjes is dit maskertje heel erg goed ingetrokken en voelt mijn huid totaal niet trekkerig aan maar juist heel erg gevoed.

Een klein nadeel dat ik ontdekte was dat er nergens op de verpakking stond hoe vaak ik het masker mag gebruiken en hoeveel product je ongeveer moet nemen. Daardoor heb ik dit masker een vier-tal dagen na elkaar gebruikt. Na even zoeken heb ik op de website van Babor meer uitleg gevonden hieromtrent.

Hoe gebruik ik REVERSIVE anti-aging overnight mask?

1-2 keer per week ´s avonds ruim op het gereinigde gezicht aanbrengen. Na 10 minuten inwerktijd licht inmasseren en gedurende de nacht de werking laten ontvouwen. ´s Morgens kan het gebruikelijke verzorgingsritueel worden uitgevoerd.

15182538_10157735191770125_1337012692_o

Mijn vettere maar gedehydrateerde huid heeft geen nadelen ondervonden na het 4 dagen gebruikt te hebben. Het masker is dus zeker niet té rijk voor een gemengde huid. Maar 1 à 2 keer per week vind ik een goede aanbeveling om je huid eens wat extra’s te geven.

Ik gebruikte ongeveer de hoeveelheid van een olijf en na tien minuutjes was dit in mijn huid gedrongen en moest ik niet namasseren. Ik raad aan net iets meer product te gebruiken dan doorgaans je nachtcrème. Dit wil nog zeggen dat je met een tube van 75 ml best een hele tijd toekomt. Hierdoor is de prijs van dit product heel erg aanvaardbaar.

Hebben jullie al andere producten van Babor gebruikt die je mij kan aanraden?

xx Caroline

babor-1

babor-3

babor-4

babor-5

babor-6

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: