Bourjois Paris Grand Chic | Christmas look

Hoi Iedereen,

Deze feestdagen komt Bourjois uit met de ‘Paris Grand Chic’ Kerst look. Vandaag stel ik deze collectie aan jullie voor, maak ik er een tutorial mee en vertel ik je wat ik vind van de kwaliteit.

Alle diepte en mysterie van zwart… zonder zwart!

De nacht is nooit helemaal zwart, vooral niet tijdens een feestnacht! Met weelderig dieppaars, ultra donkergroen, en diepzeeblauw speelt de “False Blacks” collectie met het duistere licht van donkere kleuren om ogen en nagels onder te dompelen in een mysterieuze gloed. Een harmonie van ultra-chique schakeringen, geïntensiveerd door een elegante dosis stralend, stijlvol en ondeugend Fuchsia.

Palette Le Smoky – € 15,99

Het palet bevat 8 verfijnde, multi effect kleuren, in subtiel parelmoer of sprankelend. De kleuren geven een hele goede dekking en kleurintensiteit. Ze geven weinig fall out en blijven de hele dag goed zitten. Het is echt wel een smokey eye palette. De 6 donkere kleuren zijn echt behoorlijk donker. Ik vind dit enkel spijtig van de gouden kleur, deze zou feller mogen. Het is in feite een donkere kleur met enkel een gouden sparkle in. Als jij voor de feestdagen op zoek bent naar een smokey eye palet dan is dit zeker een kwaliteitsvol palet voor jou!

Het doosjes is heel mooi en heeft een erg handige panoramische spiegel. Op het doosje staat een afbeelding van een meisje dat me erg doet denken aan An-Katrien.

Mascara Twist up the volume | Black Balm edition – € 15,99

Deze mascara heeft een ultra intense zwarte kleur en een balsemtextuur waardoor je je wimpers extra volume en een waaier effect kan geven. Door eenvoudig aan het topje van de mascara te draaien verleng of verkort je de borstelhaartjes voor het gewenste effect.

Positie 1 verlengt en separeert de wimpers één voor één

Positie 2 geeft de wimpers extra volume

Ik vind dat deze mascara na twee laagjes dan ook het gewenste effect geeft. Deze mascara is voor mij de favoriet in het gamma!

bourjois-kerst-9bourjois-kerst-7bourjois-kerst-6

Rouge edition Velvet – € 14,19

Iedere 36 seconden wordt in Frankrijk een Rouge Edition Velvet – lipstick verkocht. Deze vloeibare lipstick is een werledwijd succes omwille van zijn krachtige matte finish en de praktische nauwkeurige applicator. Wanneer je de lipkleur eerst aanbrengt voelt hij heel smeuïg en pas na een paar minuutjes wordt deze matter waardoor hij erg lang houdbaar is. De kleur is vooral heel erg intens en sprankelend.

Hij is beschikbaar in twee kleuren: 05 Olé Flamingo & 14 Plum Plum Girl

Sculpt Light Strobing Highlighter – € 13,99

Deze vloeibare highlighter breng je over je foundation aan. Het is het ideale product om licht te vangen op je jukbeenderen, het wenkbrauwbot, de cupidoboog en de neusbrug. Dit product bevat subtiel reflecterende parelpigmenten en heeft een hele mooie metallic glans. Ik gebruik meestal een highlighter in poeder vorm maar deze highlighter is veel intenser en wel erg mooi!

La Laque Gel – € 10,99

Deze winter komen er drie nieuwe kleuren uit van de lang houdende nagellak.

22 Clair de Plum, 23 Yeux Revol’vert, 24 Blue Garou

Je brengt eerst twee laagjes kleur aan en daarbovenop een laagje van de La Laque Gel Top Coat. Ik vind persoonlijk de textuur van de lak iets te dik. Het is belangrijk om nagellak in twee dunne laagjes aan te brengen zodat deze snel genoeg droogt. Laat de nagellak zeker lang genoeg drogen en dan blijft deze dubbel zolang als een gewone nagellak.

bourjois-kerst-2

Wat vinden jullie van de make-up look en collectie?

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: