My Boyfriend does my make-up | TAG

Hoi Iedereen,

Ik wilde deze video al een hele tijd maken maar hier moest ik Peter uiteraard een beetje voor overtuigen. In deze video maken jullie kennis met mijn verloofde Peter. In het begin bekeek hij regelmatig een video om mij plezier te doen, na zo’n 150 youtube video’s kijkt hij uiteraard niet meer elke keer en hij blijft uiteraard ook nooit bij mij als ik mijn make-up doe in de badkamer. Hij heeft herhaaldelijk vermeld dat hij geen idee heeft wat ik gebruik en hoe ik het aanbreng. Maar dat is helemaal niet belangrijk want deze video mag een beetje grappig worden uiteraard. Van deze video zullen jullie niets bijleren maar zullen jullie wel meer te weten komen over ons.

Veel kijkplezier!

Zouden jullie graag vaker een video van ons tweëen zien?

xx Caroline & Peter

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: