Secret Santa Swap | Blogger Collab

Hoi Iedereen,

Ik heb deze maand met 3 andere blogsters/vlogsters een beauty & make-up swap gedaan. Wij hebben elks naar 1 iemand een cadeaudoosje gestuurd met een aantal leuke beauty & make-up producten waarvan wij denken dat de ander een plezier mee te doen. Onderaan kunnen jullie de linkjes vinden naar de video’s van Saar, Sofie & Femke.

Ik vind dit zelf enorm leuk om op deze manier nieuwe dingen en nieuwe merken te ontdekken. Want wat in het doosje zit vind de ander waarschijnlijk best goede producten. Dit is ook al een leuk kerstcadeautje om ons in de stemming te brengen.

Hieronder kunnen jullie mijn unboxing video zien met mijn eerste reactie op de producten die ik heb ontvangen van Sofie. Ikzelf heb een pakketje gestuurd naar Saar.

Gekregen producten:

  • Kerstdecoratie
  • Hype Blush
  • Garancia make-up sponsje
  • Handcrème
  • Max & More lipstick
  • Essence Lip oil
  • Make-up houder

 

Blog Saar: NietZomaarSaar

Blog Femke: FemCetera

Blog Sofie: BeautyTesterSofie

Kenden jullie al één van deze meiden?

xx Caroline

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: