Get Ready With Me | Kerstdag

Hallo Iedereen,

Met de feestdagen heb ik echt zoveel minder tijd. Het is een heel erg drukke periode op het werk voor mij en daarbuiten breng ik uiteraard veel tijd door met mijn familie. Daardoor zijn mijn blogpost de laatste keren een beetje korter en beperkter maar ik probeer het goed te maken door regelmatig een youtube video te posten. Vandaag heb ik een video waar ik me klaar maak voor Kerstdag. Ik laat mijn haar, make-up en outfit zien en aan het einde van de video kunnen jullie ook mijn kersttaart zien.

Hopelijk hebben jullie allemaal super kerstdagen gehad!

Happy Holidays!

xx Caroline

Kleding

Bloesje: H&M

Rokje: Cosi Cosi Antwerpen

Alle make-up heb ik in de video beschreven

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

1 Reactie

  1. marianne van herenthals
    december 28, 2016 / 10:41 am

    Zalig,

%d bloggers liken dit: