Last Empties of 2016

Hoi Iedereen,

Vandaag heb ik een heleboel beauty en make-up producten die ik de afgelopen twee maanden heb opgebruikt. Ik geef jullie in deze samenvattende video een goede review van de producten en vermeld je of ik ze opnieuw zal aankopen of niet. Benieuwd welke ik de moeite waard vind? Kijk dan snel naar mijn youtube video hieronder. Ik heb deze video opgenomen op tweede kerstdag dus ik heb de look iets feestelijker gemaakt šŸ™‚ Happy Holidays!

Besproken producten:

 • Estee Lauder double wear foundation
 • Kiehl’s micro blur skin perfector
 • Diadermine Lift + Direct effect gel-creme
 • Lierac Dioptifatigue gel-balsem
 • Garnier micellair water gevoelige en gemengde tot vette huid
 • Jurlique Balancing foaming cleanser
 • Neutrogena Visibly clear facial wash
 • Mario Badescu Glycolic foaming cleanser
 • Youthmud tinglexfoliate treatment masque
 • Bioderma Ultra rich foaming gel
 • Palmolive Peche
 • Dove deodorant
 • Bernard cassiere Beautyfying bodymilk Vanille-Monoi
 • John Frieda Sheer blonde controlled lightening spray
 • Kadus professional Purifying shampoo
 • Kadus professional deep moisture intensive mask
 • Tigi Bed head Ooh Beehive dry shampoo
 • Neutrogena Deep Clean 2 in 1 nettoyant mask
 • Environ AVST 1 moisturizer
 • Kiehl’s Ultra facial overnight hydrating mask

xx Caroline

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: