Top & Flop producten van 2016

Hoi Iedereen,

In mijn eerste volwaardige video van 2017 zet ik mijn top – en flop producten van 2016 op een rij! Het zijn allemaal producten die ik nieuw heb leren kennen in 2016. Ik vertel je heel erg duidelijk waarom ik sommige producten fantastisch vind en waarom sommige producten zijn verdwenen naar een schuifje ergens ver weg.

Besproken producten:

 • ArtDeco Foaming shower gel ‘Asian neroli & sandelwood’
 • H&M beauty sponge
 • Sisley ‘So curl’ mascara
 • Nyx Soft matte lip cream
 • Nyx baked blush
 • Bourjois ‘Twist up the volume’
 • Rimmel By Kate Nude lipsticks
 • Talika Eyebrow lipocils ink
 • Rcma No Color powder
 • Mac ‘Yuzu’ essential oil
 • Essence make-up borstels
 • Eyelure Brow pencil
 • Nyx mosaic powder (highlighter)
 • Bourjois ‘La laque’ gel nagellak
 • Mac ‘shell’ oogschaduw

 

Hebben jullie een top favoriet van 2016?

xx Caroline

Deze diashow vereist JavaScript.

Video Bourjois feest collectie 2016:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: