Benefit | Soft & natural brows kit

Hallo Iedereen,

Ik heb overlaatst een nieuw wenkbrauw product uitgetest. Voor mij is dat heel wat want ik was voordien zo verknocht aan mijn Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills. Momenteel ben ik wel wat aan het experimenteren met andere wenkbrauwproducten waaronder deze van Benefit.

Benefit is uitgekomen met een volledige brows kit. Deze bestaat in drie kleuren, ‘light’ ‘medium’ en ‘deep’. De kit bevat drie handige producten waarmee je je wenkbrauwen kan stylen. Uiteraard is het veel voordeliger de kit te kopen dan de drie producten individueel en ze komen nog eens in een super mooi doosje!

Goof Proof brow pencil

Wanneer ik dit potlood/stiftje eerst op de rug van mijn hand uitprobeerde vond ik de kleurintensiteit absoluut niet sterk. Maar het was een vooroordeel want eens aangebracht in mijn wenkbrauwen gaf het een heel mooi en natuurlijk resultaat dat zeker opvallend genoeg is. Ik vind het super dat dit potlood meer een stiftje is zodat het niet te droog aanvoelt en mooie streepjes trekt. Ik ben erg tevreden van dit product en vind het schitterend voor een natuurlijke alledaagse make-up look. Wat ik ook een pluspunt vind is de vorm van de punt. Deze is driehoekig en trekt zo perfect mooie streepjes die lijken op echte wenkbrauwhaartjes. Bij andere wenkbrauwpotloden vind ik de punt vaak te klein.

Ready set brow

Ik had voordien nog nooit een doorschijnende gel gebruikt om mijn wenkbrauwen in model te leggen. Maar ik begrijp nu het nut wel. Het is ook echt in de mode dat je de wenkbrauwhaartjes duidelijk ziet en door deze op het einde door te kamen blijven ze erg mooi gesepareerd liggen. Het geeft een mooi resultaat en ik ga dit zeker vaker gebruiken vanaf nu.

High brow

Het derde product is een highlight potlood om net onder je wenkbrauw te higlighten. Hierdoor wordt je wenkbrauw nog iets meer afgelijnd en krijg je een liftend resultaat. Ik ben niet weg van dit potlood. Ik vind deze kleur iets te rozig en de textuur iets te vet. Persoonlijk werk ik graag met een erg licht highlight poeder wat voor mij het meest subtiele effect geeft.

De kit bevat verder nog enkele sjablonen en een sjablonenhouder. Ik begrijp echter niet goed hoe je deze best gebruikt. De sjablonen hebben geen insnijding waarin je kan kleuren. Ik veronderstel dat je het sjabloon onder je wenkbrauw moet houden en zo de bovenkant mooi kan tekenen qua vorm. Ik begrijp het al niet dus dit is zeker niet praktisch. 

Wat zijn jullie favoriete wenkbrauw producten?

xx Caroline

Geef een reactie

4 Reacties

 1. januari 15, 2017 / 3:09 pm

  Wat een prachtig setje! Ik ben nu wel benieuwd hoe hij lijkt op je wenkbrauwen? 🙂

  • Caroline Thilemans
   Auteur
   januari 15, 2017 / 4:42 pm

   Heel erg naturel en hij werkt heel precies door de goede punt. Ik zal snel een foto erbij plaatsen!

  • Caroline Thilemans
   Auteur
   januari 17, 2017 / 3:17 pm

   Ja absoluut

%d bloggers liken dit: