Nyx Lipsticks op een rijtje

Hoi Iedereen,

Ondertussen heb ik al een heleboel lipstick van Nyx uitgeprobeert en vandaag wil ik deze graag voor jullie vergelijken.*

Ik ga ze vandaag opdelen van glanzend naar mat en ik vertel je wat ik van de textuur, de dekking en de houdbaarheid vind. In onderstaande video swatch ik alle lipsticks zodat jullie de finish goed kunnen bekijken.

Nyx Butter gloss

Deze gloss is de meest glanzende van de reeks. Hij brengt soepel en smeuïg aan. De dekking is niet de beste maar het is dan ook een gloss. Deze gloss moet je wel regelmatig opnieuw aanbrengen want de houdbaarheid is niet fantastisch lang maar deze geeft wel veel zachtheid en shine aan je lippen. Deze geeft echt een natte finish.

Nyx Cosmic Metals | Lip Cream

Deze lip creams voelen even een beetje kleverig aan als je zo opbrengt. Maar door deze textuur zijn ze wel iets langer houdbaar op je lippen. De finish is zoals de naam het al zegt echt heel erg metallic. Deze lipstick verkies je waarschijnlijk voor een feestje of een speciale gelegenheid.

Nyx Jumbo lip pencil

Dit lippenpotlood is zacht en smeuïg en geeft een mooie glanzende finish zoals een lipgloss doet. Ik vind dit de perfecte zachtheid om elke dag overdag te dragen. Het potlood is ook superhandig om aan te brengen zelfs zonder spiegel.

Nyx Turnt Up lipstick | extreme color lipstick

Deze lipstick geeft een voedend gevoel bij het aanbrengen en geeft de finish van een klassieke lipstick. Hij is niet overdreven glanzend maar geeft de hele tijd een comfortabel gevoel en een hele goede dekking.

Nyx Liquid Suede | Cream Lipstick

Deze cream lipstick is minder glanzend. Hij brengt soepel aan omdat hij heel erg vloeibaar is. Nadien droogt hij dan wel een beetje op en geeft het resultaat van een klassieke lipstick. Hij wordt zeker niet te droog en blijft de ganse tijd comfortabel op de lippen.

Nyx Lingerie | Liquid lipstick

Deze lipstick wordt beschreven als een liquid lipstick. Ik vind de kleuren in het gamma fantastisch en ik had er veel verwachtingen van. Deze lipstick is voor mij de minst goede. Hij brengt zacht aan en heeft een heel goede applicator maar hij droogt vervolgens heel erg snel op. De finish van deze lipstick is behoorlijk mat en hierdoor voelt hij ook erg droog aan op je lippen. Door het de drogere textuur blijft deze lipstick wel echt enorm lang zitten. Je kan er absoluut mee eten en drinken! Maar voor mij voelt hij niet comfortabel en aangenaam aan. Bij een donkere kleur krijg je na een tijdje een rozige cirkel in het midden van je lippen waar het product er toch wat is afgegaan. Dan smeer ik persoonlijk liever wat lipstick bij na de maaltijd. Deze lingerie lipstick gaat er zelfs heel erg moeilijk af met ontsmincker.

Nyx Velvet Matte Lipstick

Deze matte lipstick brengt iets minder dekkend aan, twee laagjes mag je wel opdoen om een mooie dekking te krijgen. Hij voelt erg zacht, velvetty aan bij het aanbrengen en droogt dan mooi mat op zonder uit te drogen.

Nyx Soft matte lip cream

Deze matte lip cream was mijn allereerste kennismaking met Nyx en liefde op het eerste gezicht. Hij brengt heel erg velvety aan en voelt een beetje als een mousse. Hij droogt mooi op en geeft een mat resultaat zonder mijn lippen uit te drogen. Uiteraard blijft deze niet zo smeuïg aanvoelen als een lipgloss maar het gevoel is comfortabel. Ik vind dit een heel erg mooie finish en een erg hip product. Het zit in een superhandige kleine verpakking die je over mee naartoe kan nemen.

 

* Uiteraard heb ik niet álle lipsticks van het NYX gamma dus ga gerust nog extra uitleg vragen in de winkel. Ik hoop dat deze lijst je al wel een idee geeft van een aantal van de texturen.

Wat is jou favoriet van Nyx Cosmetics?

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: