De onberispelijke vijf

 

Hoi Iedereen,

In de video van vandaag toon ik je alles wat je nodig hebt voor een vlekkeloze teint. Van deze basis kan je elke make-up look verder afwerken. Ik overloop vijf producten die je echt nodig heb om er onberispelijk uit te zien en je foundation de hele dag fris te houden.

Make-up primer: Een primer is erg belangrijk om je make-up langer mooi te houden. Deze is als het waren de lijm tussen je huid en je foundation. Afhankelijk van je huidtype kies je de juiste primer. Je kan er één kiezen die gaat mattifiëren, de poriën gaat opvullen, fijne lijntjes gaat maskeren of de huidskleur zal egaliseren. In principe kan je je primer enkel aanbrengen op die zones van je gelaat waar je foundation het snelst verdwijnt. Je t-zone en je kaken.

Make-up borstel: Kies de juiste make-up borstel voor het resultaat dat je wil bekomen. Met een klassieke foundation borstel leg je de meest natuurlijke laag. Met een vastere buffer brush kan je meer dekking geven door de foundation al duwend aan te brengen, ideaal voor foto en film make-up. Met een beautyblender geef je de huid de mooiste textuur.

Foundation: Kies uiteraard de geschikte foundation voor jou huidtype en huidskleur. Je kan je hiervoor best laten adviseren in het schoonheidsinstituut of make-up winkel.

Concealer: Je hebt twee types concealer. Eéntje om puistjes of roodheden te camoufleren en één om op te lichten onder je ogen bijvoorbeeld. Ook hierbij kan je de dekking en finish kiezen die jij wil.

Poeder: Om te voorkomen dat je foundation in de lijntjes gaat kruipen moet je een dun laagje poeder aanbrengen. Breng liefst een kleurloos poeder aan juist om te fixeren. Nadien kan je nog met een bronzer of blush wat meer kleur geven aan je gelaat waar jij wil.

Hopelijk heb ik jullie wat tips kunnen geven. Maar vraag gerust extra info in de comments hieronder! 

xx Caroline

Geef een reactie

1 Reactie

  1. april 4, 2017 / 1:15 pm

    Ik heb me dat RCMA poeder ook een keertje gekocht. Ik ben wel benieuwd

%d bloggers liken dit: