Belgium NYX Professional Makeup FACE Awards | Entry

Hoi Iedereen,

Vorig jaar werden de ‘Nyx Face Awards’ voor de eerste keer georganiseerd in België. Nyx gaat ook dit jaar weer op zoek naar de Beauty Vlogger van het jaar. Na het zien van de eerste wedstrijd merk ik dat ik echt wel een tandje moest bijsteken dit jaar. Nyx is een make-up merk met een erg professionele uitstraling en ze verwachten in deze wedstrijd echt je beste make-up look waarin ze je talent kunnen zien. Hieronder kunnen jullie mijn inzending voor de wedstrijd bekijken!

Ik word steeds geïnspireerd door kleuren en glans. Ik hou van glitters en dat kan je in deze look zeker zien. Ik heb de nadruk gelegd op het blenden van de kleuren zowel in de oogschaduw als in de contour en blush. Mooie zachte overgangen zijn erg belangrijk voor mij. Ik heb deze creatie ‘Pinocchi-Rose’ gedoopt. Hopelijk stoot ik met deze look door naar de 20 finalisten. Daarna zouden we opgelegde opdrachten krijgen en mag het publiek meestemmen. Dus ‘Fingers crossed’.

xx Caroline

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: