Empties | Favorieten & Miskopen

Hoi Iedereen,

Ik heb deze maand een behoorlijk aantal beauty producten opgebruikt. In onderstaande video vertel ik wat ik van deze producten vind/vond. Sinds mijn vorige empties video laat ik jullie ook telkens een aantal producten zien waarvan ik helemaal niet tevreden ben, en deze producten gebruik ik dus doorgaans ook niet op.

Besproken producten:

 • Urban Decay naked skin concealer ‘light neutral’
 • Estee Lauder double wear concealer
 • L’oréal Accord parfait ‘4N Beige’
 • Sephora supreme cleansing oil
 • Sothys Gelée autobronzant visage & corps
 • Whitetobrown Tanning mist
 • Sothys Lait démaquillant Pureté
 • Nannic Pure Active cleansing
 • Sothys Active contour soin regards multi actions
 • Galénic Aqua infini serum booster
 • Kiehl’s Overnight biological peel
 • Paco Rabanne One million douchegel

Kennen jullie deze producten al? En wat zijn jullie favorieten? 

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: