Mijn huidige GO TO makeup routine

Hoi Iedereen,

Mijn alledaagse make-up routine verandert wel een paar keer per jaar. Dit is afhankelijk van nieuwe favoriete producten die ik leerde kennen of nieuwe technieken die ik toepas. Bij een alledaagse make-up is het voor mij belangrijk dat de make-up vrij snel klaar is en dat deze de hele dag mooi egaal en mat blijft. Ik draag deze look een 5-tal dagen per week, gewoon om te werken of om een vrije dag door te brengen. In deze video toon ik hoe ik mijn maquillage aanbreng met bijhorende tips en truks. Ik toon jullie dus ook mijn favoriete producten van het moment, anders zou ik deze niet zo vaak gebruiken!

Gebruikte producten:

 • Eucerin SPF 50+ CC creme ‘medium’
 • Estee Lauder Double wear foundation
 • Mac Pro Longwear concealer NW20
 • RCMA no color powder
 • Karaja Selfie Magic Contour Kit
 • Nars Ita brush
 • Nyx Strobe of genius highlighter palette
 • Nyx Baked blush ‘Chiffon’ & ‘Ladylike’
 • Morphe 35N palette
 • ArtDeco Volume sensation mascara
 • ArtDeco lipstick 105
 • Sisley Phyto lip twist 11

Mijn volledige ‘Blush’ video kunnen jullie hier terugvinden.

 

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: