All new Makeup Tutorial

Hoi Iedereen,

Vandaag maak ik een make-up look met allemaal nieuwe make-up. Jullie hebben deze producten zeker al voorbij zien komen in mijn vorige beauty shoplogs maar ik had ze tot nog toe niet gebruikt voor de camera. De meeste van de producten heb ik zelf gewoon nog niet of niet vaak gebruikt.

Het resultaat is een zachte rozige oog make-up ideaal voor lente en zomer en voor op vakantie, gecombeneerd met een hippe nude matte lip en een fellere blush. Hieronder kunnen jullie de video gebruiken en zien welke tips ik geef bij het aanbrengen ervan.

Op het einde van de video lukt het me niet meer zo goed om de setting spray aan te brengen omdat die helemaal leeg is en bij het uittesten van een nieuw mascara staal heb ik wat onhandig gemorst. Achteraf bekeken was het duidelijk hoe ik de verpakking moest openen maar op dat moment had mijn ongeduld weer de bovenhand.

Gebruikte producten:

 • Smashbox oil free pore minimizing primer
 • Smashbox photofinish spf20 primer
 • Garancia make-up spons
 • Estee Lauder double wear 3N foundation
 • Bourjois Healthy mix concealer 51 light
 • RCMA no color powder
 • Anastasia dip brow pomade ‘medium brown’
 • Nyx lid lingerie 07 Whimsy
 • Nyx lid lingerie 02 Rose pearl
 • Urban Decay Naked 3 oogschaduw palette
 • Hourglass Ambient lighting powder ‘Dim light’
 • Karaja Selfie magic contour powder
 • Nyx Ombre blus 03 ‘InstaFlame’
 • ArtDeco long lasting liquid liner 01 black
 • ArtDeco All in one Panoramic mascara
 • Bobbi Brown lip pencil ‘Bobbi’
 • ColourPop Ultra matte lip ‘Time Square’
 • Nyx Strobe nof genius highlighter palette
 • Urban Decay De-slick make-up setting spray
 • Guerlin Black lashdress mascara

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: