Foundation Battle: Urban Decay All Nighter vs. ArtDeco Liquid Camouflage

Hallo iedereen,

Ik wilde al geruime tijd de All Nighter foundation van Urban Decay uittesten. Ik heb hem onlangs eindelijk gekocht met als doel een goed dekkende, langhoudende en matte foundation te hebben voor op mijn trouwdag.

Net hiervoor heb ik de allernieuwste foundation van ArtDeco leren kennen, de Liquid camouflage Full cover foundation.

Meteen merkte ik een duidelijke overeenkomst tussen deze beide foundations. Vandaag test ik beide uit op elks een helft van mijn gelaat. Ik toon jullie de textuur, dekking en houdbaarheid van deze twee ultradekkende foundations. Bekijk  hieronder snel mijn bevindingen en mijn favoriet!

Gebruikte producten:

  • Urban Decay All Nighter 3.25
  • ArtDeco Liquid Camouflage Full cover foundation 46 ‘Dune sand’

Overige:

  • Eucerin spf 50 bb cream
  • Urban Decay Naked concealer ‘light warm’
  • RCMA no color powder
  • ArtDeco High definition compact powder
  • Rouge Dior ‘Mauve mystere’
  • Nyx ombre blush
  • Urban Decay all nighter setting spray

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: