Trouw make-up | Favoriete producten

Hoi Iedereen,

Ik ga volgende week trouwen en in de aanloop hier naartoe heb ik behoorlijk wat nieuwe make-up producten aangekocht. Ik wil op mijn trouwdag stralen en wil dat mijn make-up de hele dag feilloos blijft zitten.

Ik wil uiteraard een matte en langhoudende finish bekomen maar toch met een satijnen glans zodat ik en gezonde gloed heb. De make-up moet natuurlijk ogen in daglicht maar toch feestelijk genoeg voor ’s avonds en de make-up mag op foto uiteraard wel opvallen.

Een heleboel eisen stelt deze trouw make-up dus. Hieronder toon ik jullie mijn favoriete langhoudende producten die ik al geruime tijd ken of die ik net nieuw heb aangekocht speciaal voor deze dag. Ik geef jullie ook tips over ondere andere highlighter op je décolleté, zelfbruiner en mascara aanbrengen op je onderste wimpers of niet.

Favoriete producten:

 • Smashbox photo finish primer oil free
 • Estee Lauder Double finish foundation 3N1
 • Urban Decay naked skin concealer ‘light neutral’
 • Hourglass Ambient lighting powder ‘dim light’
 • Benefit Hoola Lite bronzer
 • Estee lauder Intense Kajal eyeliner 01 Blackened black
 • Clinique High impact waterproof mascara
 • Dior Tripple volume plumping lash primer
 • Jouer longwear lipcream ‘Papaya’ & ‘Rosé’
 • Nars Blush contour and li palette ‘highlighter’
 • Urban Decay All Nighter Makeup setting spray
 • Saint Tropez Gradual tan classic Medium/dark

Video ‘Foundation Battle’ Urban Decay All Nighter & ArtDeco Liquid camouflage

xx Caroline

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: