Fashionable sportbh’s

Hoi Iedereen,

Ik sport vaak meerdere keren per week en op die momenten wil ik er ook graag modieus uitzien, ik neem graag mijn tijd om ook voor een hippe sportoutfit te kiezen. Vaak loop ik die dag uren in mijn sportkleding en dan voel ik me ook graag mooi en vrouwelijk. Ik ben al een hele tijd fan van de sportbh’s van Hunkemöller omdat deze buiten praktisch ook erg flaterend zijn.

Ook dit jaar heeft Hunkemöller weer een limited edition sportkleding in samenwerking met een bekend persoon. Dit jaar heeft de Duitse mode blogster Caro E samen met hen een collectie ontworpen. Deze collectie is nog vrouwelijker dan voorheen vind ik. In het verleden heeft Hunkemöller reeds samengewerkt met bekende namen zoals Doutzen Kroes en Sylvie Meis, niet de eerste de beste.

Ze hebben uiteraard verschillende types sportbh’s voor verschillende sport intensiteiten en verschillende groottes van borsten. Zelf heb ik eerder kleine borsten en opteer ik voor een sportbh die lijkt op een gewone bh. Deze bh’s geven niet de meeste steun maar voor een kleinere cupmaat is dit zeker voldoende. Met een sportbh met echte cups en beugels voel ik me toch iets vrouwelijker en heb ik meer vormen onder mijn sport shirt.

Dit jaar is mijn favoriet uit de collectie daarom de HKMX The Game sport bh. Deze geeft level 1 ondersteuning, goed voor lage impact activiteiten, heeft een smalle racerback en geeft een push up effect. Dit vind ik niet vaak terug bij andere sportbh’s. Hunkemöller heeft sportbh’s tot level 3 sportintensiteit. De maten gaan van 70A tot 90F, variërend van het type bh.

Als kers op de taart is dit voor mij een gepersonaliseerde sport bh met mijn naam. De achterkant is zoals bij de meeste modellen een racerback. Geen enkele bh in de collectie is dezelfde of hetzelfde als één van vorig jaar. Ik had reeds twee types ‘The Game’ sportbh’s. Hieronder kunnen jullie de drie ruggen zien. De eerste foto is de nieuwste uit de Caro_e_ collectie.

Hebben jullie reeds een sportbh uit de nieuwe collectie geprobeerd? Wat is jullie favoriet?

Via onderstaande link kunnen jullie alle modellen duidelijk bekijken.

Website Hunkemoller sportbh’s

Ook de instagram feed van Caro E is de moeite om een kijkje te nemen.

xx Caroline

Stay strong and fashionable

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: